Першу в районі шкільну газету випустили в Копачівці

27 Вересня 2017, 09:20
7415

У школі села Копачівка презентували шкільну газету, що має назву «Пульс».

Трохи більше як тиждень було потрібно для того, щоб пройти шлях від ідеї до втілення. Зібрали редколегію, обговорили структуру газети, розібрали рубрики й вперед!

Злагоджена колективна робота принесла позитивний результат у вигляд першої шкільної газети у нашому районі.

Збір джерел інформації, підготовка до інтерв’ю, написання статтей – усе те, що притаманне справжнім журналістам для «Пульсу» роблять учні. І слід сказати, що виходить це у них напрочуд вдало.

2

Газета розповідає про найактуальніше у шкільному середовищі, а також різного роду розваги, які цікаві учням – спорт, жарти, кросворди, хобі тощо. Читачі буватимуть у найцікавіших місцях, познайомляться з цікавими особистостями, посміються над жартами, вболіватимуть за спортивні досягнення, почитають творчість шкільних авторів, а можливо побачать на сторінках газети й себе. До речі, дописувачем може стати кожен охочий.

Ініціаторами й першими активними дописувачами стали члени учнівського парламенту, а саме: учні 5 класу Анна Романюк та Юля Поручник, учні 6 класу Олег Демчук та Микола Кривина, учні 7 класу, Назар Романюк, Максим Сич, Юрій Собчук, Вікторія Дебальчук, Валерія Прус, учні 8 класу Дарина Кравчук, Юля Свистунова, Вікторія Сидорчук, Дмитро Сендецький, учень 9 класу Владислав Мельничук, учні 11 класу Владислав Борис, Юрій Олексійчук, Вікторія Сидорук.

1

Слід сказати, що вже активно готується наступний номер газети, де вже планується цікаве ексклюзивне інтерв’ю. Шкільна газета виходитиме раз у місяць.

Коментарі
27 Вересня 2017, 13:12
Які ж молодці!
28 Вересня 2017, 19:57
Назар ти найкращий
29 Вересня 2017, 01:45
Найкращі усі,молодці!!! Чому інші школи району без ініціативні!?!? Наприклад,Переспа!!! Зацікавлюйте дітей.Де гуртки,чому немає!?!?.Дуже шкода,а директору ,треба щось робити.Є дуже багато дітей із здібностями,але ніхто не помічає,а може і не хочуть.Скоро випуститься,"соловейко",як то кажуть,а далі!?! Що?
01 Жовтня 2017, 02:36
Багато шкіл мають своі газети
01 Жовтня 2017, 13:56
Де можна придбати газету.А гуртків у Копачівській школі дуже не вистачає якась одна істеричка з гітарою тільки діти повчаться місяць і втікають І вчительку трудового для 7 класу знайдіть........
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024