Топ-5 найгірших доріг райцентру

23 Грудня 2015, 14:39
2170

Проблема доріг одна з головних і найбільш болючих. Відповідні служби нарікають, що держава не дбає, а держава посилається на нестачу коштів. А мешканці страждають, причому всі – як пішоходи, так і водії власних автівок. Але ж людям цікаво: «Ми сплачуємо податки, а де ж дороги? За що платимо?»

От ми і прогулялися містом, щоб оцінити наші дороги по вулицях і скласти такий собі рейтинг, чи то пак «антирейтинг»...

Найпершою привернула увагу вул. Лесі Українки – центр міста, ринок, поруч «Колібріс», ТЦ «Велес» і «Шанс». Дорогою, яка веде на цю вулицю, не те що їхати – ходити неможливо, а у вечірню пору вона як кімната жахів: темна і страшна… До речі, цей відрізочок, де стоянка біля «Колібрісу» та який веде на Лесі Українки, люди прозвали «Шанхаєм»... Невже всім байдуже?!

Попереду в нас вул. Ватутіна. Стежина в нікуди, бо дороги там не видно... Третьою і не менш популярною за Лесі Українки є Гранична. Скільки ж вона почула «гарних» і «вдячних» слів! Особливо у період, коли ремонтують залізничну колію й усім водіям доводиться їхати в об’їзд. А поруч сусідні Толстого й Тичини – просто жах... Іноді таке враження, що поряд розлився Стир: води по коліна. Діти, йдучи до школи, місять ногами болото.

Це тільки маленька частка з того, що маємо з дорогами. Якесь постапокаліптичне видовище… У нас майже всі вулиці у критичному стані що стосується дороги, так само й освітлення.

А хочеться ж жити гарно…

Коментарі
24 Грудня 2015, 12:56
На дороги, звісно ж, треба виділити значні кошти. Ну а хоча б поприбирати сміття біля ставків біля податкової - грошей не треба. Пане мер, одівай рукавиці сам, якщо не можеш організувати громаду і вперед. Ходити тудою бридко. Правда прокладено бруківку і то за гроші центру зайнятості. Чи може мер у нас для того, щоб тільки ходити по урочистостях??? Я особисто голосував за Поліщука...
24 Грудня 2015, 13:41
а при чому тут мер, починати треба з себе, бути людиною насамперед і не викидати сміття у ставок!
24 Грудня 2015, 14:43
То значить прибирати не треба, філософи??? Мер - це господар міста,а не дід Мороз.
24 Грудня 2015, 22:23
ви забули ще одну,як мені здається ,вулицю Шевченка.Якщо не бачили то пройдіться і подивіться,це просто жах.
27 Грудня 2015, 23:01
скоро добавляться мостова,та Гагаріна,адже пісок возять(на площадку до Лількі)
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024