Осіннє рівнодення у 2017 році: дата і точний час

22 Вересня 2017, 14:07
2601

Всього два рази в рік приходить особливий час, коли день і ніч рівні. Коли змінюється не лише природа, але і людський світогляд.

Все просякнуте неймовірною енергетикою, особливий період, коли світлий і темний час доби тривають, однакову кількість часу – по 12 годин. Знаючи точно, якого числа день осіннього рівнодення в 2017 році, потрібно зупинити щоденну суєту, привести думки в порядок. Осіннє рівнодення ідеальний час для позитивних змін у житті, передає Ukr.Media.

День осіннього рівнодення 2017: дата і точний час

За астрологічним календарем це час, коли на північну півкулю приходить осінь, а на південну – весна. Схід сонця відбувається точно на сході, а захід на заході. Хоча через заломлення сонячних променів, світлий час триває трохи довше. Але після 22 вересня, день стрімко зменшується, поступаючись місцем ночі.

Восени рівнодення настане, коли небесне світило перетне екватор і переміститься в південну півкулю. Саме в цей момент відбувається величезний викид космічної енергії. Найсприятливіший період для нових починань.

Дата осіннього рівнодення, щороку різна, може бути як 22, так і 23 вересня. Астрономічний рік довше календарного приблизно на 6 годин. Тому зміщення відбувається кожен рік, і якщо б не додатковий день у високосний рік, який вирівнює ситуацію, то зсув пішло б далі за календарем.

У 2017 році осіннє рівнодення за Гринвічем настане 22 вересня в 20:02 за київським часом в 23:02. Час події в країнах з різним часовим поясом відрізняється. Зсув відбувається рівно на стільки годин, наскільки часовий пояс країни відхилений від часу за Грінвічем.

З настанням осіннього рівнодення, світловий день скорочується, а ночі навпаки стають довшими. Сонце радує нас останніми теплими променями, починається друге бабине літо. У народі цю пору називають «золота осінь» і триває аж до 14 жовтня. В цей час починається осінній листопад, а перелітні птахи відлітають на південь.

З астрологічної точки зору, період осіннього рівнодення позначається знаком терезів. Збереглося, це позначення ще з давніх часів. Хоча вже давно сонце змістилося, і зараз під час осіннього рівнодення переходить у знак діви.

Астрологи вважають це найбільш плідним періодом для проведення переговорів і примирення з близькими людьми. Головне – відкритість у всьому, в спілкуванні і помислах.

Потрібно висловити слова вдячності за все добро, що є в житті, і попросити у всесвіті про те, що на даний момент найбільш важливо. У цей період найбільш ймовірний позитивний результат у всіх починаннях.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024