Топільне: відзначили храмове свято

21 Вересня 2017, 19:00
3475

У четвер, 21 вересня, в день Різдва Пресвятої Богородиці жителі села Топільне Рожищенського району відзначали Престольне свято свого храму.   

Святкове богослужіння з благословення єпископа  Волинського і Луцького Нафанаїла очолив священик села Щурин протоієрей Григорій Панчук, якому співслужили священики, що приїхали на свято. На богослужінні співали два хори: місцевий під керуванням матушки Юлії та хор священиків під керуванням протоієрея Сергія Савієвського.


По завершенні Божественної Літургії відбувся хресний хід навколо храму, який очолив благочинний Рожищенської округи протоієрей Петро Іваничко

Було прочитане Святе Євангеліє та окроплено усіх святою водою. Отець благочинний привітав усіх зі святом та побажав усім заступництва Божої Матері. До привітань також долучився і настоятель храму протоієрей Віталій Катеринчук, який подякував священикам та вірянам за розділену радість та побажав довгих літ життя.


Варто зазначити, що в цей день у Рожищенському районі престольні празники відзначали храми сіл Тристень, Ворончин та Раймісто.









 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024