Попрощалися з топільненцем, який помер під час забігу «Лучеськ півмарафон»

19 Вересня 2017, 10:30
6222

У селі Топільне Рожищенського району попрощалися з 24-річним Ігорем Мартинюком.

Нагадаємо, 10 вересня в Луцьку брав участь у забігу «Лучеськ півмарафон». У нього зупинилося серце, - повідомляє Gazeta.ua.

«Трагедія сталася під час завершення марафону, — розповідають очевидці. — Чоловік спочатку присів, а потім знепритомнів. Медики на місці годину намагалися його врятувати».

Ігор Мартинюк закінчив технологічний коледж у Луцьку. Працював п'ять років у місцевому барі «Шервуд». Спочатку був кухарем, згодом — барменом. Цьогоріч у травні влаштувався на підприємство «Агро-біз» менеджером із реклами.

«Ігор почав ходити в спортзал два роки тому, — розповідає сестра Тетяна Мартинюк. — Бігом зайнявся у липні. Кілька разів брав участь у забігах на 10 та 14 кілометрів. У Луцьку вперше біг довшу дистанцію. Мріяв про перемогу».

Ігор Мартинюк одруженим не був. У нього залишилися батьки й сестра.

Зверніть увагу! Учасників «Лучеськ півмарафон» та усіх небайдужих закликають допомогти рідним Ігоря Мартинюка.

Про це написали на сторінці «Спортивний клуб «Лучеськ»» у Facebook.

«Друзі, учасники Лучеськ півмарафон та усі небайдужі ! Ви дуже сильні, якщо бажаєте добра, якщо стараєтеся, якщо гуртуєтеся, якщо намагаєтеся спільно творити добро та жити чесно», – йдеться у дописі.

Усіх, хто хоче підтримати родину загиблого Ігоря Мартинюка просять перерахувати кошти на картковий рахунок в «Приват Банку»: 
5168 7573 1405 2699 – Мартинюк Валентина Василівна (мама Ігоря).

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024