Де живе «Бардак» – парк поблизу річки Стир

13 Вересня 2017, 20:10
4031

Район.Рожище продовжує рубрику «Де живе Бардак».

Відтепер шукатимемо ту примарну істоту скрізь, де тільки можна, в межах рідного міста та району.

У середу, 13 вересня, кореспондент інтернет-видання Район.Рожище натрапив на Бардак, який «живе» на березі річки Стир.

Улюблене місце відпочинку рожищан, парк поблизу Стиру, знову випромінює «культуру» недобросовісних відпочивальників. Дарма, що працівники КП «Дільниця благоустрою міської ради» встановили там столики, аби люди могли культурно відпочити та насолодитися природою, але, на жаль, тут панує повний безлад.


Купа непотребу біля одного зі столиків, як видно зі світлин, лежить там не так давно. Отже, напередодні хтось гарно відпочив. Але принести наповнені пляшки до місця відпочинку зміг, а от до смітника віднести порожню тару – сили не вистачило.



І, напевно, якщо проводити в місті раз у тиждень загальноміські прибирання – питання не вирішиться. Адже такого роду смітники – це неповага людей до самих себе, низька культура виховання та відсутність моральних цінностей.


Порядок у місті, як і у всьому районі, настане тоді, коли кожен громадянин задумається й зрозуміє, яку шкоду робить екології краю, викидаючи непотріб у невідповідних місцях.


Коментарі
14 Вересня 2017, 13:43
...бардак живе у головах людей і більше він ніде не живе! Усе решта - це результат чи то діяльності, чи то бездіяльності мозку людини. Людей треба вчити. Людей треба спонукати. Людей треба заставляти. Сьогодні усе місто позаростало чагарниками, бурянами, все потопає у смітті. Так, звичайно, винні самі люди, але... люди - це отара, а в отари є чабан... Отару треба кнутом і пряником! От маємо, що отара куди хоче, туди і пре, а там де їй місце - там її не дуже то й є..
14 Вересня 2017, 15:23
І не соромно вам Рожищани? То смітник побють та кинуть у фонтан, то чудовий кусочок природи засрали. Бидло, гірше свиней.
15 Вересня 2017, 13:24
Перші свині це юнаки які не мають куди піти то йдуть до стиру, щоб бухнути. Другі свині це наші всім знайомі алкашикі бо в центрі їх міліція ганяє. Треті це КОЛЕДЖ які живуть в гуртожитках що дівчата, що хлопці, требаж десь покурити і заодно пивка попити. І всі після себе ці свині навіть не поприбирають вони думають що після них прийде особлива людина яка там має прибирати і прибере.
15 Вересня 2017, 17:58
Бардак не тільки від столиків, а і від наливайки, шо стоїть поряд. Уроди, які там працюють вже не одноразово були помічені за спалюванням здоровенних пакетів з пластиковою тарою яка лишається. Палять раненько, як прокидаються. Дідусі і спортсмени як раз на прогулянках. Ця процедура відбувається вже кілька років і нічого не змінюється. Власнику впадло організувати вивіз сміття, а органам влади проконтролювати це.
15 Вересня 2017, 20:26
Просто власник дуже крутий, піврожищ має, главне бабло, а то всьо фігня....
15 Вересня 2017, 22:02
Той генделик вже зачинений, і я там бігаю але не бачив щоб там щось спалювали
17 Вересня 2017, 16:06
Цих людей можна назвати тупорилими хохлами))
08 Листопада 2017, 21:00
То щ
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024