Особливі рожищенські дітлахи побували на спортивному святі в «Адреналін Сіті»

13 Вересня 2017, 10:30
1893

Cпортивна арена Культурно-розважального центру «Адреналін Сіті» приймала особливих гостей.

У вівторок, 12 вересня, 130 дітей з особливими потребами з Луцька та Волинської області зібралися на спортивне свято з нагоди другої Спеціальної Олімпіади України. Усі вони проходять нелегке випробування у своєму житті, але у кожного з них горять вогники в очах, сяють щирі усмішки і бажання бути щасливими.

Змагання провели за підтримки Луцької міської ради, КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», Федерації футболу міста Луцька, Волинської обласної громадської організації «Даун-синдром» та Культурно-розважального центру «Адреналін Сіті», - повідомляє Таблоїд Волині.

Керівник проектів з корпоративної соціальної відповідальності компанії VolWest Group Вікторія Матвіюк у вітальному слові відзначила, що «Адреналін Сіті» вже не перший рік проводить і підтримує різні соціальні ініціативи.

«Ми вважаємо нашим обов’язком підтримувати дитячі бажання і прагнення до занять спортом та до здорового способу життя. Це надихає нас на інші, кращі проекти. Двері «Адреналін Сіті» завжди відкриті до хороших соціальних ініціатив, які корисні для нашої громади», – зазначила Вікторія.

Вітали учасників спортивного дійства організатори та представники міської влади. Свято розпочалось з урочистого шикування та концертної програми.

Пісенні і танцювальні вітання лунали від Лізи Солтис та ГО «Даун- синдром»,  Творчої студії аматорів та ГО «Янголята», учениці 5 класу  НРЦ № 8 Уляни Сухачевської, вихованців Липлянської ЗОШ та інших.

Надзвичайно  зворушливий пісенний виступ подарувала гостям свята маленька Марійка Любашевська з Рожищенського НРЦ.

У другій – спортивній –  частині Олімпіади діти змагалися у футболі, настільному тенісі, дартсі, шахах, шашках, легкоатлетичних вправах та естафеті «Веселі старти». Успішно пройти змагання їм допомагали батьки та друзі.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024