Соцпрацівники провели профілактичну роботу на території Мильської сільради

07 Вересня 2017, 13:50
3002

6 вересня фахівці Рожищенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з працівниками служби у справах дітей райдержадміністрації провели соціально-профілактичну роботу на території Мильської сільської ради.

Соціальні працівники здійснили вибіркове обстеження у 3 сім’ях з метою контролю використання коштів соціальної допомоги, яку матері отримують при народженні дитини. У трьох сім’ях, які опинилися у складних життєвих обставинах проведено оцінку потреб дітей у соціальних послугах.

Йдеться на сторінці Рожищенського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

2

Також проінспектовано одну особу, під опікою якої перебуває повнолітній член родини, який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати свої обов’язки.

В ході соціальної роботи із сім’ями, які перебувають в складних життєвих обставинах проведено бесіди щодо формування навичок самообслуговування, догляду та виховання дітей, забезпечення сім’ї належним одягом та продуктами харчування, ведення домашнього господарства.


За результатами обстеження умов проживання сімей, в яких здійснювалася перевірка цільового використання державної допомоги при народженні дитини, було з’ясовано що кошти використовуються батьками раціонально, придбані всі необхідні речі та меблі для повноцінного проживання сімей з дітьми. 


В загальноосвітній школі І-ІІІ ст. селі Мильськ проведено профілактичний захід на тему: «Вирішення конфлікту» для учнів старших класів. Захід проходив у форматі тренінгового заняття. Метою заходу було допомогти учнівській молоді зрозуміти природу конфліктів, причини їх виникнення та шляхи подолання.

Старшокласники в ігровій формі відпрацьовували шляхи виходу з конфліктної ситуації та формували моделі позитивної співпраці в учнівському колективі.

2

2

2

 

Коментарі
08 Вересня 2017, 15:32
"ТИТАНИ" соціальної роботи
Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024