У райцентрі «травичку» збували прямо на спортмайданчику 2-ї школи

15 Грудня 2015, 13:00
2132

В Рожищі викрили схему торгівлі наркотиками, ідеться на офіційній сторінці міськради у «Фейсбуку».

Жителі районного центру Роман Т. та Олександр О. як мінімум тричі продавали наркотичну речовину канабіс рожищанину Миколі Т. Причому навіть не криючись: «операції купівлі/продажу» відбувалися в громадських місцях. Понад те, в одному з випадків «штовхали» травичку прямо на спортмайданчику другої міської школи.

Райвідділ поліції вже надіслав подання до мерії, в якому йдеться, що «причинами скоєння зазначеного злочину є те, що з боку Рожищенської міської ради не проводиться належна профілактична, роз’яснювальна робота». А втім, хто, як не правоохоронці, відповідає за те, щоби дилери не торгували дурманом просто на очах у дітей?!

Коментарі
15 Грудня 2015, 21:04
А чому міліція не проводить профілактичну та роз’яснювальну роботу, чому вони завжди свої безпосередні обов’язки "перекидають" на когось іншого? Цікаво, як ще вони не звинуватили в цьому вчителів та школу.
19 Грудня 2015, 00:27
Міліція - чудить))))) Може міська рада ще буде злочинців ловити??? В районі купа різних служб, які спеціалізуються на роз`ясненнях - дивно, що міліція про них не знає.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024