Результати чотирнадцятого туру Чемпіонату району з футболу

29 Серпня 2017, 12:31
1912

Фінішував останній літній тур Рожищенського Чемпіонату з футболу у неділю, 27 серпня.

Команди продемонстрували яскравий, динамічний та по-справжньому гольовий футбол.

Прямі сусіди по турнірній таблиці ФК «Доросині» та ФК «Переспа» зустрілися у двобої. Доросинівці приймали матч у себе вдома та були неабияк налаштовані на гру.

Із перших хвилин господарі володіли ініціативою, проте, пропустили і почали відіграватися. Перший тайм матчу завершився з рахунком 2:2. Другий тайм був дещо скромніший по голах. Доросині гостро атакували, але Переспа змогла забити третій переможний м'яч і здобути три очка.



Інший матч, по праву центральний,  відбувся у селі Духче. Місцева команда приймала ФК «Сокіл».

На двох ці команди забили 8 голів та розписали бойову нічию. Матч розвивався дуже стрімко, велика кількість моментів забити гол було як в одної, так і в іншої команди.

Здавалося, що команди ніяк не виявлять сильнішого між собою, хоча були можливості як у господарів, так і в гостей. Фінальний свисток сигналізував рахунок 4:4.

Наступний матч, з розгромним «сухим» рахунком закінчився у селі Рудня. Лідер чемпіонату «Торпедо» уже на перших хвилинах забив перший гол. На забиття наступного голу гравці багато часу не відкладали.

Перший тайм завершився з рахунком 0:4. У другому таймі «торпедівці» забили стільки ж само голів. «КСПТ» не змогла відповісти бодай голом. Фінальний рахунок матчу 0:8.


Останній матч туру, найбільш щедрий на голи відбувся у селі Топільне. Тут господарі поля записали в свій актив три очка, забивши 9 голів ФК «Кременець».

Хоча перший тайм не віщував такий розгромний рахунок. Топільне забило три м'ячі. На другий тайм господарі вийшли ще з більшою концентрацією та налаштованістю і забили ще шість м'ячів.

Нагадуємо: команда ФК «Навіз» пропускала це коло.

Ось так і розвивався 14-й тур Чемпіонату Рожищенського району з футболу. Багато голів, не менше емоцій і все це в одному турі.

Наступний тур відбудеться уже осінню 3 вересня.

Граємо та вболіваємо разом!

Володимир Потрапелюк

Коментарі
29 Серпня 2017, 17:42
ЯКБИ ЩЕ ТУРНІРНУ ТАБЛИЦЮ ДОБАВИЛИ - БУЛО Б НАБАГАТО ЗМІСТОВНІШЕ
29 Серпня 2017, 23:48
торпедо Рудня пишуть у селі рудня а грали де?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39