Маленькі рожищани долучились до створення прикрас для головної ялинки

13 Грудня 2015, 21:00
1472

13 грудня в Будинку дитячої творчості м. Рожища під керівництвом очільника ініціативної групи "Мистецький форпост" Віталія Шевченка пройшов майстер-клас з виготовлення новорічних прикрас для головної ялинки району. ФОТОРЕПОРТАЖ

На заклик художника відгукнулося близько 30-ти діток, деякі з них завітали на МК з батьками. На заході був присутній і мер міста В'ячеслав Поліщук з сім'єю, котрий долучився до процесу виготовлення ялинкових прикрас.

Кольорова фольга, атласні стрічки, фарби та трішки креативу — і звичайні пластикові пляшки ніби за помахом чарівного пера перетворюються на яскраві ялинкові прикраси!!! 

3

Віталій Шевченко подякував усім охочим, хто допомагав створювати іграшки, а також партнерам, які забезпечили матеріали для виготовлення прикрас, — керівництву ТзОВ "Цунамі" й депутату міської ради Вадиму Зінгелю.

Нагадуємо, прикрашати ялинку на площі Незалежності планується 15 грудня, тож працівники КП "Дільниця благоустрою" запрошують долучитися до процесу всіх, хто хоче проявити свій дизайнерський підхід в оздоблені головної новорічної красуні району.

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39