Ярмарок до Дня св. Миколая започатковує європейські традиції в Рожищі

13 Грудня 2015, 19:00
2579

Якщо ваші дітки цього року поводилися чемно і заслужили не різочки, а подарунка, то, щоб допомогти святому Миколаю його вибрати :), завітайте 18 грудня з 12-ї до 17-ї години на новорічний ярмарок, який організовують місцеве культурне об'єднання «Арт Лайф» разом із Рожищенською районною дитячою бібліотекою.

Як запевняють організатори, на відвідувачів чекає великий асортимент подарунків  на зимову та новорічну тематику, а також можливість особисто познайомитись з творчістю рожищенських майстринь. Частина виручених коштів піде на благодійність.

— Ми в КО Art-Life вирішили започаткувати в нашому місті нову традицію, як у Європі, — коментує Район.Рожище співорганізатор акції Ірина Гундир. — У них перед Різдвом (25 грудня — авт.) продають різне печиво, новорічні подарунки та прикраси. А ми зробимо щось подібне, тільки перед Святим Миколаєм. Домовилися зі своїми, рожищенськими майстринями, бо насправді в нас дуже багато талановитих художниць та народних умільців. Представлятимемо картини, магнітики та кружечки з місцевими краєвидами, ялинки та іграшки, виготовлені із підручних матеріалів. Також на діток чекатиме передноворічна розважальна програма!

2

Організатори анонсують святкову програму:

Шевчук Людмила: виставка святкового новорічного печива під назвою «Смачна новорічна казка». Великий асортимент подарункового печива на новорічну тематику.

Гундир Ірина: Виставка ««Твоя Ялинка 2016», новорічні ялиночи, іграшки та сувеніри на зимові свята. Великий вибір подарунків ручної роботи, виконаних в найрізноманітніших техніках (композиції з цукерками, плетені вироби, іграшки із соленого тіста).

Лукасевич Анна: Серія картин «Життя двох Вареників та їхнього песика Мопса», новорічні листівки. Творчі роботи про глибину української душі. Сувеніри з символікою міста, розпис хною.

Озімок Лілія: Виставка іграшок ручної роботи, а також handmade-прикраси на ялинку.

Андрієвська Ірина: Виставка «Різдвяне кіно». Серія портретів «Улюблені герої різдвяних фільмів» та серія конвертів-листівок «Лист Діду Морозу».

Юлія Зенц: Виставка «Скляні сувеніри». Серія скляних чашок з архітектурою міста.

15:00 - 17:00. Новорічний сюрприз від Святого Миколая, який завітає до найменших відвідувачів  ярмарки (конкурси, ігри, вікторини та подарунки для діток).

 

 

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024