Кременець: відбувся святковий концерт «Ми віримо в майбутнє твоє, Україно!»

25 Серпня 2017, 21:22
3173

На достойному рівні відзначили 26-ту річницю Незалежності України в селі  Кременець.

Чимало людей зібралося в місцевому клубі, щоб переглянути святковий концерт «Ми віримо в майбутнє твоє, Україно!».

Захід розпочався виконанням національного Гімну. З найбільшим державним святом привітала присутніх Руслана Патіюк – секретар сільської ради. Вона побажала односельчанам на своїй рідній землі жити в мирі, злагоді, при гарному здоров’ї, в благополуччі та процвітанні. Адже відомо, що Батьківщину люблять не за те, що вона велика і багата, а за те, що вона своя.

Ведучі Микола Репецький та Людмила Дендак продовжили захід, бажаючи, щоб це свято, духмяним серпневим запахом українського хліба, принесло у кожен дім щастя і добро, порозуміння та згуртованість.

Щирими слова подякували односельчанам -  учасникам АТО, які в сьогоднішніх реаліях є героями нації, що в запеклих боях відстоювали суверенність державних кордонів.

Протягом святкового концерту магія української пісні не один раз огортала глядачів. Своє мистецтво дарували солісти Микола Сидорук, Олена Сидорук, Мирослава Артеменко, Ірина Андрусь, Ніна Артеменко та  дитячий вокальний квартет. Віршовані рядки присвячені отчому краю читала Наталія Поліщук.

5

В саме серце проникали голоси вокального  дуету у складі Дарини Климюк та Олени Сидорук.  Учасники народного аматорського фольклорного ансамблю «Кременчанка» вкотре довели, що українська пісня – це довершене творіння народної душі.

Талановиті, темпераментні жінки цього разу неабияк здивували гостей, адже крім  низки  патріотичних пісень, підготували ще й жартівливу композицію «Хочу на море», а Микола Репецький своїми сатиричними мініатюрами майстерно підхопив ноту веселого настрою.

То ж, нагородивши артистів  щирими оплесками й словами вдячності глядачі розходилися по домівках, в піднесеному настрої і з твердою вірою, що все нашій країні буде добре.

Коментарі
26 Серпня 2017, 02:59
<p>Щиро вдячний за публікацію!!!</p>
26 Серпня 2017, 12:39
А чому відсутній Хвидчак. Готується до виборів.
26 Серпня 2017, 14:56
А чому б вам не запитати в нього особисто? А то позвикали тут брєду понаписують, а в очі сміються-стеляться.
26 Серпня 2017, 17:09
скоро буде кіно в Кременці
30 Серпня 2017, 13:20
Яке?
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024