Рожище: запрацював новий спортивний клуб. ОНОВЛЕНО

26 Серпня 2017, 11:15
20044

У Рожищі, в ТЦ «Теплоцентр», відкрили спортивний клуб «Plaza».

У четвер, 24 серпня, на День Незалежності України, відбулося урочисте відкриття спортклубу «Plaza». Відкрив його спортсмен із 20-річним стажем Василь Петрищак.

«Відкрив у Рожищі, бо мені подобається це місто. Воно маленьке, в ньому є дуже багато молоді, якій немає куди дітися, адже тут немає ніяких розважальних центрів. І ось саме тому ми відкрили повноцінний зал тут», – зазначив пан Василь.

«Варто зауважити, що, можливо, у деяких містах України немає такого залу як у Рожищі. Тут найновіше обладнання, і цей клуб створений на професійному рівні, а не на любительському. Плюс до того ціна повністю відповідає якості. Надіюся, що все-таки люди оцінять і підуть займатися спортом, і ми зробимо все для того, щоб люди займалися. Я дуже хочу розвивати спорт, і це вже в мене другий спортивний клуб такого масштабу, а взагалі, за моє життя, це вже третій спортклуб», – додав власник мережі спортивних клубів «Plaza».

4

2

2


2

1

1

1

2

У рожищенському спортивному клубі площею 500 квадратних метрів знаходиться 50 професійних тренажерів.

«Працювали над цим спортклубом орієнтовно півроку. І на День міста я пообіцяв жителям Рожища, що на початку осені «Plaza» обов’язково відкриється. І от вирішив у такий прекрасний День Незалежності зробити подарунок як рожищанам, так і собі», – додав Василь Петрищак. 

Безлімітний абонемент від 8:00 до 16:00 вартує 240 грн, від 8:00 до 22:00 – 280 грн, студентський/учнівський абонемент від 8:00 до 17:00 – 180 грн. Одне тренування коштує 40 грн.

Також у клубі передбачені персональні заняття з тренером: одне заняття – 50 грн, 8 занять – 370 грн, 12 занять – 490 грн, 12 групових занять – 350 грн.

У спортклубі, звичайно ж, є фітнес, 12 занять якого коштує 250 грн, і бойові єдиноборства, 12 занять – 250 грн.

1

1

2

2

2

1

2

3

2

1

Тренеруватимуть рожищенців професіонали своєї справи. Зокрема, найголовніший наставник Василь Петрищак і його команда. За словами пана Василя, у спортивний клуб планують набрати до 15 осіб, що працюватимуть тренерами. Сам Василь персональним тренером не буде, а консультуватиме всіх любителів спорту в залі.

«Два-три тренера буде по фітнесу, в даний момент два, один тренер з єдиноборств (майстер спорту по боях без правил). І на даний момент у нас є три нових тренера з Рожища, і три тренера з Луцька. Але ще добиратимемо, адже ми повністю хочемо укомплектувати нашу команду, бо зал дуже великий», – зауважив Василь Петрищак.

Вікових обмежень ніяких немає. Якщо це діти середнього віку, то з ними обов’язково займатимуться тренери, адже самостійно працювати небезпечно для них.

3

1

1

2

1


1

1

2

2

На офіційному відкритті до вітального слова запросили міського голову В’ячеслава Поліщука, депутата міської ради Петра Нестерука, власника ТЦ «Теплоцентр» Валерія Шварцкопа, директора обласного центру зайнятості Романа Романюка та голову Волноваської районної ради Валерія Лубінця.

Всі вони щасливі, що у Рожищі відрився такий сучасний, солідний спортклуб для охочих займатися спортом. Гості побажали усім займатися спортом і насолоджуватися ним.

Після усіх побажань міський голова і власник клубу перерізали червону стрічку, що означає, що спортивний клуб «Plaza» офіційно запрацював у місті Рожище.

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

1

2

1

Варто додати, що на офіційному відкритті пан Василь вручив 10 абонементів Рожищенському об’єднанню учасників АТО.

«Вітаю вас усіх з Днем Незалежності, дякую, що прийшли до нас. На честь такого свята хочу подарувати абонементи учасникам АТО. Надіюся, що захисники нашої Вітчизни будуть займатися в нашому спортивному клубі. Ми зробимо все для того, щоб їм і нашим дороги клієнтам все сподобалося», – розповів власник спортклубу «Plaza».

Спортивний клуб завжди радий приймати любителів спорту від 8:00 год. до 22:00, а на вихідних - від 9:00 до 22:00.

Отож, приходьте у новий спортзал у вашому місті та приводьте з собою друзів. 

1

2

1

1

1

1

1

1

1

 

 

Коментарі
26 Серпня 2017, 15:18
Молодь до вечора навчається, або працює.<br/>Абонемент в Луцькому Спортлайфі 300 грн. + постійні акції та подарунки. Як для району трошки дорогувато..., але молодці, що зробили.
26 Серпня 2017, 15:19
Шварцкоп позиціонує спортзал типу соцпроект. То що тут соціального? Що зробив скидку на оренду власнику? Краще б дітям зробили скидку, а то тільки й вміють піаритися. Вже аж гидко. Ну правда! І не треба видаляти коментар. Тут немає образи! Це тільки констатація факту, що даний пан нічого не робить без своєї користі. Навіть в Шкільного булол дешевше, але там треба було підкопатися і знищити. А для чого? Все правильно, щоб позиціонувати Рожище як бідне місто там де немає де займатися молоді. Так немає. Але ви підприємці, разом з владою могли б придумати, як зайняти населення без таких грошей. Бо будуть ходити тільки ті, хто має гроші, а решту дітлахів, молоді й далі будуть сидіти вдома, бо на такі соцпроекти не матимуть грошей. Побійтеся Бога люди!
26 Серпня 2017, 15:34
Цікава позиція &quot; Але ви підприємці, разом з владою могли б придумати, як зайняти населення без таких грошей.&quot;. хтось хай робить , а я пожинатиму. стереотип людини з жабою.бо в самого нема чим думати. порівнювати фітнес Шкільного з цим залом взагалі дешевий піар хід. зрештою ходитимуть ті , хто хоче ходити. музична також платна , але ж ходять
26 Серпня 2017, 15:44
Отож бо Паламаре! Повір я не чоловік з жабою! Молодці що відкрили, частина піде, частина ні. Але не в тому проблема! Я не хочу нічого пожинати, мені не треба спорту, мені залишилося життя не на спорт. Просто не потрібно позиціонувати це зі сторони поблажки для людей. Вкотре зауваживши, що ми ось вам цукерку даємо. А насправді розгорнувши обгортку нічого немає. Ти чоловік розумний, зрозумієш!
26 Серпня 2017, 17:25
білети дорогі.А акції для бідних людей відсутні.Валєра ти вже зажрався і зас...ся угомонись.
26 Серпня 2017, 18:36
Опонентам:якби не було,а спортзал відкрито,і для Рожищ це велика подія! У всякій справі є і &quot;плюси&quot;,і &quot;мінуси&quot;,не все одразу,можливо з розвитком і ціни зменшать,бо,судячи по фото - кошти вкладені не малі.,можливо і акції продумають.,можливо спонсори і меценати зацікавлять молодь.На все треба час.На рахунок грошей - у &quot;Джаз&quot; і &quot;Люкс&quot; мають за що ходити??? Там за вечір вартість місячного абонементу залишають і не &quot;паряться&quot;/по-їхньому/! А підприємцю і спортсмену - хвала і шана !!!
26 Серпня 2017, 20:05
Нікого не заставляють туди йти. Але ж у нас люблять все обгадити. Ведіть дітей на стадіон. Там директор теж вихвалявся тренажерами, які куплені за державні гроші(наші податки) і тренера зарплату одержують, ремонти за мільйони зроблені.... Чогось ніхто цього і незгадує. А тут люди вложили гроші, тому і платно. Їм на халяву(як на стадіоні) невпаде.
26 Серпня 2017, 21:06
Може і спортпіт продаватимуть?
26 Серпня 2017, 21:53
То я не зрозумів все-таки в чому проблема ?в ціні абонемента, чи позиція Валерія Шварцкопа ? Ціни помітно зменшено , абонемент для учнів і студентів започатковано. максимально охоплено всі категорії. час покаже.про солодощі якось не доречно на мою думку.
26 Серпня 2017, 22:03
Валерій - молодець! Приємно, що він, нехай і на комерційний основі, але подбав про спортивний розвиток у місті. Це справді подія в м. Рожище. Говорити - не мішки носити! Хто захоче, той і знайде кошти і час для спорту. А обговорювати, сидячи на дивані і казати, що бідні не зможуть ходити, то пам'ятайте, що під лежачий камінь вода не потече.
26 Серпня 2017, 22:41
ЯКИЙ абонемент для учнів та студентів???? Нещодавно не було ніяких пільг!!!!!!!!! І не треба дурня з когось корчити! Не було такого написано!!! Редакція це ЩО????????????
26 Серпня 2017, 23:00
&lt;p&gt;Змінилася інформація про прайс, і ми виправили. У заголовку зазначили, що оновлено.&lt;/p&gt;
26 Серпня 2017, 23:33
Бурий молодец
27 Серпня 2017, 00:14
Молодці !!!! А на всіх, хто не задоволений не звертайте уваги... собака гавкає, а караван іде!!!!
27 Серпня 2017, 03:55
задоволений чи не задоволений. Відкрився спортзал - добре. Новий, сучасний - ще краще! В людей з`явияся додаткова можливість якось урізноманітнити дозвілля і це не чегова столовка - взагалі супер! АЛЕ скажіть мені будь ласка, чого чистої води бізнесовий проект (навіть зі знижками і 10-ма жалюгідними абонементами для АТОвців) позиціонується, як соціальний? Хто користується там пільгами? Пенсіонери, сироти, учасники бойових дій, чорнобильці, студенти, малозабезпечені, люди з обмеженими можливостями??? Які соціально незахищені верстви населення отримали там пільги або що. Що за словесні маніпуляції? Не було спортзалу - відкрили! Ох-ть соціально! То тепер всі знижки та акції, сезонні розпродажі в торгових точках можна називати соціальними? Навіть &quot;колібріс&quot; - соціальний магазин там є знижки. І маршрутки возять школярів по 2 гривні - соціальний транспорт!!! До чого тут &quot;кишеня держави&quot;? До якого дідька ці високопарні фрази? Вирішити соціально-економічні аспекти?? Альо??? Ви ще нічого не вирішили!!! Ви просто відкрили спортзал!!!!
27 Серпня 2017, 11:42
Підтримую хорошу справу започаткували.. В здоровому тілі здоровий дух. Молодці родина Шварцкопів. Нехай в того хто ЗАЗДРИТЬ пір я в горлі виросте. ОРГАНІЗАТОРИ ТИМАЙТЕСЯ БО ВИ ТОГО ВАРТІ..
27 Серпня 2017, 12:25
Шановні мешканці,причому тут родина Шварцкопів?!!!!Відкрив спортивний клуб,власник Василь Петрищак!родина шварцкопів здала всього навсього приміщення під оренду,ось і все,не прив'язуйте будьласка нагород там де їх не має!!!!!МОЛОДЦІ РОДИНА ПЕТРИЩАК,за розвиток спорту!
27 Серпня 2017, 13:16
Мдаа...
27 Серпня 2017, 14:33
А в людей така думка склалася, що то Шварцкоп відкрив, бо ж дуже він розпинався, що цим спортзалом вирішує соціально-економічні проблеми міста. А в деяких коментаторів пір'я в голові росте от і співають Шварцкопу хвалу.
27 Серпня 2017, 15:11
Ахахах!!! Скажу як людина зі сторони. ЦИРК та сміх! Не позорьтесь Рожищанці!!!<br/><br/>Ваші місцеві пристрасті з Шварцом залиште при собі. Там оренда смішна просто, навіть для вашого села. <br/><br/>Спорт в районі на рівні НУЛЬ! Спортсмени жаліються що для нормальних тренувань їм доводиться їхати на Луцьк. <br/><br/>Ви замість словесного лайна краще б вулиці попідмітали та підкрасили
27 Серпня 2017, 22:05
До Василя,стосовно *нуль*. В школі №1 займаються тенісисти, в школі №3 люди ,причому різного віку, грають волейбол.Хто має бажання,може займатися безкоштовно,і разом із дітками.Інша справа,що люди бідують і часу на спорт взагалі немає,бо треба заробляти на хліб насущний.
28 Серпня 2017, 00:30
Держава не думає про майбутнє покоління,все що було занедбано і знищено.Пригадайте як раніше на стадіоні працювали секції футболу,велоспорту...Скільки багато дітей там займались спортом....Навіть біля шкіл на спортмайданчиках завжди можна було побачити невеличкі групи молоді,які просто в своє задоволення підтягувались на турніках,віджимались на брусях,віджимали принесені з собою еспандери,бігали......Це все було....Хлопці відкрили спортзал-це дуже добре...Хоч якась частина молоді буде ходити займатись спортом,а не зависати в прокурених генделиках...
28 Серпня 2017, 01:19
А я особисто,хочу подякувати пану Василю,за такий чудовий спорт зал,ми ще такого не бачили,все на вищому рівні,я та моя сім'я були на відкритті,і ми були в захваті від того,що побачили,і вже придбали з чоловіком абонементи,дякуємо за те,що,приїхали до нас,дали змогу нам вести здоровий образ життя в таких умовах,процвітання Вам,та Вашій родині!
28 Серпня 2017, 11:25
Шановні УКРАЇНЦІ! Чому Ви всі такі злі та постійно чимось незадоволені? Як тільки в нас з*являється щось нове, Всі дружньо намагаються це все спаганити! Цінуйте те, що взагалі хтось думає про такі речі і старається зробити якусь користь для народу. Відкрили новий зал-кому сподобається, той буде ходити, кому щось не так, то не показуйте своє НІКОМУ НЕПОТРІБНЕ ФЕ. Людей багато, думок стільки само. <br/>Усі пропозиції було почуто, як бачимо, змінили прайс. Додали нові абонементи для студентів та учнів, знизили ціни. Вам надали всі умови для комфортних занять у Спортивному клубі. ЩО ВАМ ЩЕ ПОТРІБНО? Люди старалися, організували свято, щоб внести якусь позитивну нотку у наші сірі будні.<br/>А родина Шварцкопів тут взагалі ні до чого. Не розумію, для чого Ви ліпите медалі незрозуміло кому? Він справді надав лише приміщення. Не більше. <br/>Василь Петрищак робив повністю все сам. І він великий молодець, хоче розвивати тему спорту для молоді та чимось її зацікавити. Нехай вони краще потратять тих 280 грн на абонемент, ніж підуть та проп*ють їх у нічному клубі. Давайте не будемо такими злими і будемо мати повагу один до одного. Дякую!
28 Серпня 2017, 11:35
От, власне, і дістало те, що даний пан ходить по місту і позиціонує себе ледве не власником. А оте &quot;Я&quot;, &quot;Я&quot; та &quot;Я&quot; на відкритті спорткомплексу? Ну скільки можна чужі заслуги приписувати собі?
28 Серпня 2017, 12:35
Скільки можна всі починання поливати брудом. Ті кому заздрісно, хватить плюватися жовчю. <br/>Національний корпус подарував памятник місту, що вшановує героїв УПА - обісрали!!!! Відкрили спортзал ( це ж не нічний клуб) - обісрали!!!!!!! Скільки можна???????<br/>При чому тут Шварцкопи? Попашіть так як вони...... Взнайте ціну такого бізнесу і тоді заздріть.<br/>Я не маю ніякого відношення до Шварцкопів і навіть особисто не знаю їх, але дякую зате, що виділив площу під таку хорошу справу. А те що платно.... Потрібно ж платити винагороду тренерам, адміністратору, прибиральниці, аренду приміщення і т. д. Людям треба за щось жити....
28 Серпня 2017, 14:49
Так не просто виділив, а здав в оренду! За гроші! Матиме з того прибуток! А не просто впустив для блага суспільства особу, яка розвиватиме спорт. Тому нехай не ходить і трандить, що такий благодійник - спорт відновлює! Молодь заохочує. Він там понасаджував усіх тільки для піару. От Цитрус, наприклад. З таким розкладом Василь міг облаштувати й в тому торговому центрі що напроти люкса і воні було б менше. Бо ніхто б не ходив і лаври собі не збирав!
28 Серпня 2017, 15:42
А Ви, шановний чи шановна, думаєте, що приміщення теплоцентру з неба впало? Там вкладено немалі гроші. Я просто реально дивлюсь на речі, і знаю що не кожен може вести бізнес. Тому люди діляться на тих хто може керувати, а хто дозволяє собою керувати. І не потрібно паскудити тих, хто щось робить, звичайно,і для себе, і для людей. Читала в Волинських новинах цитату Гунчика &quot;Спочатку побудуйте хоч собачу будку&quot;, а потім критикуйте інших. НЕ ЗАЗДРІТЬ!!!!!!!! І дайте спокій Шварцкопу. <br/>Цікаво про що би ще говорили, якби не відкриття спортзалу?........ А що стосується власника спортзалу, то ніхто нікого не примушує. Він зробив свій вибір. Повірте, людині. яка має гроші, не потрібні нічиї поради. Вона своїми руками їх заробила і своєю головою вирішує куди їх вкладати, щоб гроші тепер працювали на нього. <br/>Дякую за увагу і будьте здорові і друзі і вороги!!!!!!!!!!!!!!!
28 Серпня 2017, 15:59
А можна контактний телефон? Дякую))
28 Серпня 2017, 16:37
(099) 150 21 79
28 Серпня 2017, 16:39
Люди заспокойтеся вже і збйтеся з цієї цеми! Живіть та радійте життю! ;)
28 Серпня 2017, 16:39
Ви тут так розпинаєтеся з тими коментарями, які нікому непотрібні) це смішно)
28 Серпня 2017, 19:27
В цей клуб більше буде ходити людей ніж у спортшколу за мільйони.
28 Серпня 2017, 22:27
заняття для вагітних/після пологів передбачені?<br/>тренери мають досвід/освіту спортивну/медичну?
30 Серпня 2017, 03:08
В приміщенні навпроти люкса площа в два рази менша, і це не підходить спорт клубу і оренда у три два чи то три рази вища.З матиматикою дружите, скількі тоді абонимент коштував би?
30 Серпня 2017, 18:13
А мені як жителю прикро читати коментарі про моє місто, в яких його обливають брудом, вказуючи що у нас вулиці не прибрані, чи не підфарбовані. Можливо для Вас жителів обласного центру це й село, а для нас спокійне, чисте, тихе і привітне містечко. Тому якщо Ви саме так ставитесь до нашого, як Ви висловились &quot;села&quot;, навіщо уся ця показуха зі спортзалом, а якщо так турбуєтесь про спортсменів, то я скажу так, хто хотів займатись спортом запросто міг сісти й поїхати до Луцька.
30 Серпня 2017, 18:14
ніби окрім спортзалу і Шварцкопа тут нема що робити, ділки такі шо аж страшно)))
11 Вересня 2017, 16:12
280 грн за безлімітний абонемент це дорого??? та такі гроші наша молодь витрачає за один вечір в нічних клубах. тим паче, клуб дуже хороший, є все необхідне. рада, що в нашому місті відкривають такі заклади. Молодці!
12 Вересня 2017, 21:53
що за срач?чого люди ви такі зависливі?!спортзал- класний!василь-молодець!багато людей ходять і всі відгуки позитивні!і це не є дорого за 12 ЗАНЯТЬ!і валерій молодець.це людина якій небайдуже за наше місто та Україну!людина,яка намагається щось змінити!повага таким людям!
13 Вересня 2017, 23:06
колись безплатно було для людей...ну а тепер капіталісти херові роз плодились..
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024