Рожищенців запрошують взяти участь в українсько-польському проекті

23 Серпня 2017, 12:28
2620

Українсько-польський проект започаткували активісти України та Польщі задля створення необхідних умов для започаткування власної справи у аграрному секторі.

Протягом серпня-грудня 2017 року на території Волинської області реалізовується проект «Підтримка україно-польських ініціатив щодо розвитку садівництва та ягідництва у Волинській області».

Проект реалізовується громадською організацією «Фонд місцевого розвитку» (Україна), благодійним фондом «Вектор соціальної ініціативи» (Україна), Товариством Інтеграція Європа-Схід (Польща), Фундацією Європейська Академія Самоврядування (Польща) за сприяння Генерального Консульсьтва  Республіки Польща в Луцьку в рамках фінансування закордонних справ РП («Польська допомога»).

«Мета такого проекту: створення умов до започаткування власної справи та самозайнятості жителів сільської місцевості Волинської області в аграрному секторі, зокрема, ягідництво, садівництво, використовуючи кращий міжнародний досвід україно-польської співпраці», - розповідає співорганізатор Наталія Чуль.

За словами Наталії, проект включає кілька етапів: ознайомлення з досвідом ягідництва та садівництва в діючих агропідприємствах України та Польщі, участь в серії одноденних тренінгах за участю українських та польських тренерів, обмін досвідом та вивчення іноваційних підходів в сфері садівництва та ягідництва через участь в україно-польському Агрофорумі та налагодження системної співпраці з польськими партнерами через підписання Меморандуму.

«Насамперед проект спрямований на співпрацю із жителями сільської місцевості Волині, а також учасниками АТО та переселенцями. Дуже б хотіла бачити учасниками проекту своїх земляків, рожищенців», - зауважує співрозмовниця.

Конкурсні анкети слід надіслати до 17.00 год 28.08.2017 року на адресу конкурсного комітету [email protected]та департаменту агропромислового розвитку на e-mail: [email protected], які будуть проводити конкурсний відбір учасників. 

Кількість місць учасників форуму обмежена. 

Анкету можна заповнити натиснувши ТУТ.

Коментарі
23 Серпня 2017, 16:25
Участь в проекті є безкоштовною? Хто може надати повну інформацію про дану пропозицію?
23 Серпня 2017, 16:36
Доброго дня, Оксано<br/>Так, участь є безкоштовною за результатами конкурсу відбору Анкет.<br/>За деталями можете звернутись до мене 0673702015<br/>Дякую за коментар
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39