Тринадцятий тур чемпіонату Рожищенського району з футболу, або «тур справжніх несподіванок»

21 Серпня 2017, 18:30
2510

13-й тур чемпіонату Рожищенського району радував своєю грою не тільки у неділю, а ще й у суботу.

Така подвійна футбольна порція тривала 2 дні у зв'язку зі збором комітетів арбітрів Волині, проте, це тільки продовжило футбольне свято району.

У суботу 19 серпня на стадіоні села Сокіл відбулася справжня битва районних титанів! Місцева команда приймала лідера чемпіонату «Торпедо» (Копачівка).

Перший тайм матчу завершився на користь соколян 1:0. Багато вболівальників були переконані, що у другому таймі «Торпедо» збереться духом та переломить хід гри, але не так сталося як гадалося…

ФК «Сокіл» у другому таймі зумів не тільки зміцнити лінію оборони, а й забити ще два голи. Варто зауважити, що забитих м'ячів могло бути і більше, попри велику кількість небезпечних моментів, перекладину.

Останній гол соколянин Фіщук О. забив з пенальті, чудово реалізувавши свій шанс.

«Торпедо», не зважаючи на цілеспрямованість та самовіддачу, не змогло дати відсіч супернику. Підсумковий рахунок матчу 3:0.

Навіз - Доросині
Навіз - Доросині

Навіз - Доросині
Навіз - Доросині

У неділю 20 серпня команда ФК «Кременець» за регламентом мала приймати в себе на стадіоні «КСПТ» (Рудня), але представники команд вирішили провести цей матч на стадіоні села Рудні, оскільки у неділю вони святкували День села.

Команда з Кременця зголосилася, щоб матч відбувся не на їхньому полі, аби подарувати футбольні емоції руднянцям.  

На превелику несподіванку команда «КСПТ» не змогла подарувати очікувану перемогу для односельчан. Підсумковий матч виявився нічийним 1:1.

Команда ФК «Кременець» гідно провела цей матч та мала можливість навіть й вигравати.

Навіз - Доросині
Навіз - Доросині

Навіз - Доросині
Навіз - Доросині

Інший, не менш несподіваний та сенсаційний рахунок було зафіксовано у селі Навіз. У гості до команди завітали гравці із села Доросині.

Міцний середняк чемпіонату (Доросині) програв аутсайдеру (Навіз). Хоча, в першому таймі у рахунку вели саме гості, але ФК «Навіз» проявив характер у 2 таймі – і це була зовсім інша команда.

Варто зазначати, що доросинівці за перший тайм мали величезну перевагу по небезпечних і гольових моментах, але реалізація та марнотратство підводили команду. Підсумковий рахунок матчу 2–1 на користь господарів поля.

Завершальний і найбільш гольовий матч туру відбувся під кінець дня у селі Топільне. ФК «Духче» приїхав за здобуттям очок, але як потім виявилося – безрезультатно.

Уже на 36 секунді матчу топільненці відкрили рахунок і заволоділи ініціативою. На матчі була присутня велика кількість люду, приємно радувало, що вікова категорія була широкою: діти, батьки, старші люди – усі із захопленням та неабияким запалом підтримували свої команди.

Градус гри постійно зростав і в кінці матчу навіть відбулася конфліктна ситуація між гравцями команд, але всі розійшлися з миром.

Фінальний свисток сигналізував перемогу ФК «Топільне» з рахунком 4–1.

Навіз - Доросині
Навіз - Доросині

ФК «Сокіл»
ФК «Сокіл»

Нагадуємо: команда ФК «Переспа» пропускала це коло.

Ось таким виявився 13-й тур чемпіонату Рожищенського району з футболу. Що буде далі? Невдовзі побачимо!

Граємо та вболіваємо разом!

Володимир Потрапелюк 

 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024