Жінці з Рожищенського району присвоїли звання «Мати-героїня»

19 Серпня 2017, 17:02
3323

Почесне звання «Мати-героїня» отримала Марія Лук'янчук із села Забара.

Привітали багатодітну матір та вручили нагороду керівник апарату Рожищенської райдержадміністрації Наталія Клімович та Переспівський сільський голова Віктор Лук'янчук, – повідомляють у РДА.

Довідка: «Мати-героїня» – жінка, яка народила та виховала до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, у тому числі дітей, усиновлених у встановленому законодавством порядку, враховуючи вагомий особистий внесок у вихованні дітей у сім’ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.

Особлива увага при цьому звертається на духовні , моральні та громадські якості жінок, які представлені для нагородження почесним званням України «Мати-героїня» і членів їхніх сімей, відсутність у них притягнень до кримінальної, адміністративної та дисциплінарної відповідальності, асоціальної поведінки, шкідливих звичок, а також їх відношення до праці, наявність позитивного авторитету сім’ї тощо.

Виходячи з вищевикладеного. Багатодітні матері, діти яких позбавлені волі, а також без поважних причин (інвалідність дитини, за станом здоров’я тощо) виховувались в інтернатних закладах або знаходились під опікою, не мають підстав для присвоєння почесного звання України «Мати-героїня».

Коментарі
19 Серпня 2017, 21:07
Марійка ВІТАЄМО.
23 Серпня 2017, 11:39
Які молодчинки))) Приємно дивитись на таку багатодітну сім'ю.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024