До уваги рожищенців: стартував мисливський сезон

13 Серпня 2017, 10:30
1596

У суботу, 12 серпня, о 16.00 відкриттям полювання на пернату дичину в мисливських угіддях Волинської області стартував  мисливський сезон.

Мисливцям, які вчасно подбали про усі необхідні дозвільні документи, варто пам’ятати про важливість дотримання порядку в лісових угіддях. Про це повідомляє Прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Зазначимо: охорону мисливського фонду від браконьєрства і контроль за дотриманням мисливцями правил полювання, норм добування та техніки безпеки забезпечуватимуть рейдові бригади, до складу яких входять представники державної лісової охорони, правоохоронних органів та єгерської служби користувачів мисливських угідь.

Завідувач сектору мисливського господарства ВОУЛМГ Руслан Люшук зазначає, що мисливцям варто зважати і на пожежонебезпечний період, який триває в області.

У зв’язку з цим лісівники Волині закликають всіх мисливців не розводити вогнищ у лісах і торфовищах та дотримуватися техніки безпеки під час використання зброї. Також наголошують на дбайливому ставленні до багатств флори та фауни нашого краю.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024