Рожищанка виборола призове місце на Всеукраїнському дитячому конгресі «Зіркові канікули у «Світі талантів»

08 Серпня 2017, 07:08
3279

Юними талантами багатий Рожищенський край.

І підтвердженням цьому стають все нові та нові перемоги юних талановитих земляків на різноманітних конкурсах як районних, обласних, так і всеукраїнських.

Влітку, коли всі діти відпочивають на канікулах, вихованка Рожищенського Будинку дитячої творчості Ірина Грицюк підкорює нові творчі вершини.

Цього разу дівчина взяла участь у ХІ Всеукраїнському  дитячому конгресі  «Зіркові канікули у Світі талантів», що   проходив з 21 червня по 11 липня 2017 року в Українському дитячому центрі «Молода гвардія» в місті Одеса.

Ірина Грицюк – це рожищенський соловейко. Неодноразово вона радувала рожищан своїми чудовим співом на місцевій сцені. Здобувала перемоги не тільки на районному, а й обласному рівні. Варто зауважити, що дівчинка вирізняється з поміж інших ровесників великим трудолюбством та наполегливістю, як в навчанні так і в духовному естетичному розвитку.

Кажуть, якщо дитина талановита, то у всьому. Ірина цьогорічна випускниця Рожищенської районної дитячої музичної школи, по класу фортепіано. Завдяки старанню та, безумовно, таланту дарованого Богом, вона отримала свідоцтво з відзнакою. Була активною учасницею заходів школи, починаючи від звітних концертів до різноманітних конкурсів як вокалістка, і як виконавець гри на фортепіано.

Поряд з тим, дівчина успішно закінчила 9 клас загальноосвітньої школи №1, де отримала Грамоту відділу освіти та молоді Рожищенського РДА «За активну участь в олімпіадах, конкурсах, змаганнях, фестивалях, зльотах та досягнуті при цьому високі результати». І як підтвердження своїх успіхів, гарно склала вступні іспити в Луцький ліцей-інтернат з поглибленим навчанням гуманітарних предметів.

Участі у ХІ Всеукраїнському дитячому конгресі «Зіркові канікули у Світі талантів», передувала важка щоденна робота з керівником Зразкової студії вокального та сольного співу «Камертон» Рожищенського БДТ Іриною Матвійчук, де Ірина займається кілька років поспіль.

Організаторами конгресу стали: Міністерство соціальної політики України; Міністерство освіти і науки України; Міжнародна громадська організація «Жінка ІІІ тисячоліття»; Український державний центр позашкільної освіти.

На фестивалі в номінації вокальний спів, представлені були талановиті діти із всієї України віком від 7 до 16 років. Членами журі були відомі всій Україні артисти, композитори, організатори фестивалю.

Голова журі – Народний артист України, професор, композитор Олександр Злотник, членами журі були Народний артист України, лауреат національної премії імені Т. Г. Шевченка Олексій Богданович, Народна артистка України, майстер спорту з художньої гімнастики, відмінник освіти Наталія Борсук та багато талановитих діячів культури.

Ірина виконала свою програму на відмінно. Особливе захоплення глядачів викликала пісня з репертуару Наталії Май «А я бажаю вам добра». І, як результат, дівчина здобула ІІІ премію в номінації «Шоу талантів. Вокал».


Як зазначає Ірина, в першу чергу це заслуга її наставника та керівника Ірини Матвійчук, якій вона завдячує своїми успіхами та досягненнями.

Безумовно, кожен рожищанин має гордитися тим, що його малу батьківщину далеко за межами області прославляють такі талановиті діти, як Ірина Грицюк.

А Район.Рожище бажає Ірині подальших творчих успіхів, наснаги, творчого розвитку та нових незабутніх вражень! 

Коментарі
09 Серпня 2017, 14:45
Найщиріші вітання Іринко! Будь злоровою і щасливою!
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024