5 серпня: гортаючи рожищенський календар

05 Серпня 2017, 08:08
2020

5 серпня День народження святкує чудова людина, мама захисника України, секретар Рожищенського об'єднання учасників АТО Аліна Кривов'язюк (на фото).

На долю цієї жінки випало чимало випробовувань: відправила сина на війну, отримала звістку про важке поранення, довго боролася за його життя, а нині взяла на себе важку нішу опікуватися тими, хто виявляв мужність на Сході, але не завжди вміє відстоювати свої права тут, на мирній Україні - бійцями АТО.

Аліно Володимирівно, прийміть від нас у  цей святковий день найщиріші привітання та найкращі побажання здоров’я, добра, родинного затишку, духовних і тілесних сил, невичерпної енергії та благодатної Божої допомоги  у всьому, злагоди, миру, Божої ласки та Господнього благословення.

Нехай завжди Вас супроводжує удача  у всіх Ваших добрих справах і кожен день у житті  наповнюється радістю та  зорепадом любові  рідних.

Будьте щасливі й нехай Божа благодать осяює Ваші  всі задуми та плани, хай здійснюються мрії та успішною буде щоденна праця 

День Ангела святкують: Анна (Ганна), Аполлінарій, Аполлон, Віталій, Трохим, Феофіл.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

5 серпня церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Православні християни вшановують пам'ять мучеників Трофима, Феофіла i з ними 13 мучеників та приклоняються до ікони Божої Матерi «Всiх скорботних Радiсть».​

Погода: Сьогодні очікується плюс 22—29 °C, без опадів, слабкий вітер. 

Народний прогноз погоди: У цей день вшановується пам'ять Почаївської ікони Божої Матері і мученика Трохима. У народі Трохима називають Безсонником, оскільки йде пора активної роботи, жнив: «Хорошому господарю день малий». На полях у цей час закінчується збір зерна. Наші пращури помітили, що серпневі роси - до чудової погоди.

Прикмети 5 серпня:

  • Поява ввечері туману, що стелиться по землі, передвіщає хорошу погоду.
  • Зірки яскраво мерехтять на світанку — через пару днів почнуться дощі.
  • Сова кричить — на холод.
  • Ранкова зоря швидко згасає — буде сильний вітер.
Коментарі
05 Серпня 2017, 18:56
І я приєднуюсь до щирих привітань. Нехай у тебе все буде добре!!!
05 Серпня 2017, 21:35
Дякую !!!
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024