Про село у Рожищенському районі, яке «виросло» з німецької колонії, читайте у свіжому номері «Сім’ї і дому»

03 Серпня 2017, 17:13
2808

Чимало німецьких колоній у Рожищенському районі залишилися українськими селами. З-поміж них і мальовнича Олександрівка. Репортаж із села читайте на сторінках газети.

Зі сторінок газети ви дізнаєтеся про те, як Людмила Помінкевич, мама загиблого в АТО бійця, переживає втрату свого сина Сергія. Кілька днів тому, 31 липня виповнилося би 40 років волинському герою, уродженцю Луцька Сергію Помінкевичу. Боєць взводу №1 патрульної служби міліцейської роти особливого призначення «Світязь» пішов добровольцем боронити рідну землю від проросійських сепаратистів. І загинув у серпні 2014-го на Донеччині під Іловайськом, виходячи з оточення так званим «зеленим коридором». Про добровольця з позивним чех читайте на сторінках газети.

Володимирчанка Світлана Литвинчук у вовняні речі власного виробництва одягає українських і закордонних модниць. Майстриня займається валянням виробів із вовни вже більш як три роки. За цей час у її колекції з’явилися дуже гарні брошки, пояски, сумки, капелюшки, палантини, плаття, жакети, жилети та пальта. Про хобі, яке стало професію, читайте у тижневику.

Село Гірка Полонка Луцького району має власний впізнаваний символ. Четверо ентузіастів встановили знак Hollywood, що нагадує відомий американський символ кінематографа у Лос-Анджелесі... Як живеться у волинському Голлівуді, дізнавайтеся з нашого репортажу.

Також у номері – найважливіші на Волині новини політики, економіки, культури, яскраві спортивні репортажі, програма телепередач та ще чимало інших корисностей.

Купуйте! Читайте! Не пропустіть!

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024