Бійцям на передову передали ліки від грипу та застуди

04 Грудня 2015, 17:35
5516

Почалася зима. Що там казати: різко впала температура, вогко, вітряно, відчуваєш, як мацаки холоду заповзають крізь найменші шпарини пальта. А на вечір і морозець вже береться. Швиденько з роботи на маршрутку – і додому. Й то примудряєшся змерзнути у ноги чи підхопити ГРВІ, в результаті – запалене горло, кашель, постільний режим.

Це в нас тут, у теплі й комфорті, постільний режим. Можна відлежатися, калини-малини попити – чим тобі не курорт, тільки що з носа тече. А як же хворіти нашим хлопцям на передовій на Сході? У бліндажах у промерзлій землі? Коли ворог гатить по тобі й свист куль? Коли промозглий холод пробирає до кісток, сковує рухи та відбирає життєві сили? Бійцеві не можна хворіти. Від його витривалості й швидкості реакції залежить і власне життя, і побратимів, і доля нашої країни. 

Подбати про здоров’я солдатів вирішили працівники цеху № 1 ТзОВ «Цунамі», що діє в Рожищі. Зібрали 750 грн і закупили ліки від грипу та застуди. Представники колективу Сергій Медвідь та Ірина Буга принесли їх активістам міської Самооборони, аби волонтери переправили нашим військовослужбовцям на Схід, пишуть самооборонівці у «Фейсбуці».

На таких небайдужих людям і свідомому бізнесі й тримається наше військо.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024