У мальовничій Малинівці відзначили День села

02 Серпня 2017, 19:19
7443

Відзначати День села – гарна традиція Рожищенського району.

І от 30 липня свято радості, хорошого настрою, пісні, танцю, веселих розваг завітало в маленьку мальовничу Малинівку.

Чимало праці було вкладено в організацію цього заходу завідувачкою клубом Марією Шевчук, але коли звикла трудитися для людей, навантаження не лякає, а результат приносить задоволення.

В таких невеликих селах, як Малинівка, клуб чи не єдине місце, де люди можуть відпочити і розважитися - тож подивитися святковий концерт зібралися мало не всі мешканці. Пісні, вірші, гумор - аматори сцени викладалися на повну даруючи односельчанам піднесений настрій.



Не шкодуючи долонь, глядачі аплодували дуету у складі Тетяни Сапожнік та Ірини Мельничук, вокальній жіночій групі у складі Ірини Матвійчук, ОксаниМатвійчук, Тетяни Сапожнік, Христини Наумчук, Лілії Іщук, юній скрипальці Олександрі Черниш, солісткам Тетяні Завидович та Олені Сидорук. Сповненений любові до маленької батьківщини вірш «Моя Малинівка» прочитала Діана Наумчук.



Учасники драматичного гуртка підготували веселі сценки «У ресторані» та «Сільські новини». Справжній фурор викликала поява на сцені чоловічого тріо у складі Дмитра Наумчука, Дениса Сапожніка та Максима Степанюка – по-перше не в кожному селі серед аматорів сцени є такі талановиті хлопці, а по-друге називають себе вони гордо - «Малинівські парубки».

1

Завітали в цей день Малинівку і гості. Марійка Романюк та Оксана Мельник з Переспи виконали низку чудових пісень.

1

Далі публіка, не однин раз, підносила на хвилях оплесків вокальний ансамбль «Берегиня» клубу села Трилісці, що й не дивно, адже одна поява на сцені цього колоритного колективу - вже свято. Цього разу жінки включили в свій репертуар не лише пісні, а й сповнені іскрометного гумору театралізації.



Окрім пісень та музики, багато добрих слів почули на свою адресу місцеві мешканці, адже їхнє село - це дружня родина, славні земляки: вчителі, інженери, лікарі, тваринники, комбайнери, механізатори, і де б хто зараз не жив, саме тут пройшло їх безтурботне дитинство, незабутня юність.

Особливу увагу приділили нинішнім захисникам України Ростиславу Матвійчуку, Віктору Шевчуку, Миколі Демкову та також волонтеру, лікарю-хірургу, психологу Олені Звєрєвій. Низько вклонилися і подякували за життєву мудрість, невтомний труд, багатий досвід старшому поколінню жителів села, зокрема Феодосію Марковичу Наумчуку ветерану Другої Світової війни.

Усіляких гараздів, добробуту та процвітання побажав мешканцям Малинівки депутат сільської ради Валерій Завидович.


Концертна програма завершилася закликом ведучих Ірини Мельник та Марії Романюк берегти традиції, не цуратися буднів і свят рідного села, а також примножувати його здобутки на радість дітям і внукам, бо село - це криниця родоводу, це маленька частинка великої України.

1

Продовжилося свято конкурсною програмою з розіграшем призів. Любителі спортивних змагань перетягували канат і грали у волейбол, кому ж до душі відпочинок спокійніший – милувалися виставкою вишиваних робіт, або смакували солодощі від Тетяни Сапожнік.


А завершилися розваги традиційною для таких заходів дискотекою під відкритим небом.


















1

1

2



 

 

 

Коментарі
03 Серпня 2017, 01:34
Велике дякую завклубу та артистам!!!
03 Серпня 2017, 02:27
Які молодці!!! Люди вміють не тільки працювати, а й відпочивати! Які гарні традиції села! Пишаюся, бо це вже тепер і моя Малинівка. Жаль, що не вдалося побувати на святі... Сподіваюся - воно далеко не останнє!
03 Серпня 2017, 02:40
Як добре, що ви всі є. Як добре, що це все робите.
03 Серпня 2017, 11:01
Хай живе та процвітає Малинівка
03 Серпня 2017, 11:03
Від села до села будемо їздити на бричці . Дуже жаль що районна влада проігнорувала цей захід
03 Серпня 2017, 13:35
Я дуже горда за своє село. Дякую Вам. Творчих успіхів і злетів Вам надалі. Марійка, так тримати.
04 Серпня 2017, 12:24
Видно,які хороші люди в Малинівці,щирі,доброзичливі,жодного натяку на нашого голову,ніби не одна с/р.Люди,беріть приклад,якщо свято,то свято,любіть себе в першу чергу!
04 Серпня 2017, 19:45
Дійсно оце було свято.Побільше б такиз.Всепройшло на ввищому рівні!
05 Серпня 2017, 11:12
Голова був проти свята, тому і не явився! Але це ще краще, адже було кому привітати село!
09 Серпня 2017, 01:40
Малинівка,сама собі на умі,хочуть,святкують,нехочуть,теж святкують!А в голови,мабуть справи є,не тільки щонеділі по концертах розїзджати.Краще,некраще,яка ж вам різниця,свято вдалось,і слава богу.
14 Серпня 2017, 15:21
все вийшло гарно дякую завклубу за проведення такого концерту.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024