Стартувало друге коло Чемпіонату району з футболу

01 Серпня 2017, 12:10
1912 Джерело: molbuk.ua

Після майже місячної перерви великий футбол повернувся на терена Рожищенського району.

Представник району в змаганнях серед сільських колективів ФК «Топільне» на сільському стадіоні приймав ФК «Марянівка».

На цей раз команда харизматичного Сергія Магери «дала справжній бій» господарям. Та все ж підсумкові 3:1 за нашими земляками залишили їх на першому місці турнірної таблиці, – повідомляє Федерація футболу в Рожищенському районі.

Друге коло районного Чемпіонату стартувало чотирма іграми 10-го туру 30 липня. І у всіх матчах команди з лідируючої четвірки («Торпедо», Топільне, Соокіл, «КСПТ») отримали перемоги над візаві.

Топільне приклало немало зусиль, щоб обіграти непоступливі Доросині – 2:1. Трохи легше прийшлось Соколу в Переспі – перемога 4:1. А от Копачівка та Рудня просто декласували команди гостей.

«Торпедо» в дербі з Кременцем заставило 9 раз опонентів починати з центру. Підсумковий рахунок 9:1 на користь лідера змагань.

Та це не стало рекордом ігрового дня: «КСПТ» переміг Навіз 12:1 і поки це найбільший розгром в турнірі. Продовжує лідирувати з 25 очками Копачівка, в Топільна –19, ще на бал менше у Сокола – 18.

До слова, в наступному турі Духче зіграє з Навозом, Копачівка прийме Переспу, а Доросині – Кременець. Ну й, безумовно, «родзинкою» туру стане матч в селі Рудня, де місцеве «КСПТ» спробує підтвердити свої амбіції на медалі Чемпіонату в грі проти Сокола.

Рудня мінімально перемогла соколян на їх полі в матчі першого кола, та потім «вилетіла» від Сокола в півфіналі Кубка.

То ж уболівальників чекатиме захопливе футбольне дійство, – обіцяє Федерація футболу.

 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром