Вихідні у серпні 2017: скільки відпочиватимуть українці

31 Липня 2017, 16:16
2445

У серпні українці будуть відпочивати 10 днів, а працюватимуть 21. Зокрема більша кількість вихідних зумовлена святкуванням 26-ї річниці незалежності України, яка припадає на четвер, 24 серпня.

Також згідно з розпорядженням Кабінету міністрів «Про перенесення робочих днів у 2017 році», 25 серпня, п'ятниця, теж буде вихідним, але його потрібно відпрацювати 19-го серпня. Так само буде перенесений і банківський день із 25 серпня на 19, інформує Закарпатський кореспондент.

Дні роботи системи електронних платежів Національного банку також переносяться з п'ятниці 25 серпня на суботу 19 серпня.

«Банки повинні організувати роботу щодо своєчасної виплати пенсій, соціальних доплат, інших грошових виплат та забезпечити в ці дні безперебійну роботу банкоматів, обмінних пунктів та організувати підкріплення їх готівкою різних номіналів», - заявили в НБУ.


 

Коментарі
31 Липня 2017, 21:22
Шановні працівники.Дуже добре,що в нас існує інформаційна газета.Про те,останнім часом читати стало нецікаво.Досить мало пишете про хороших людей району.Практично не висвітлюєте наболілих проблем. Наприклад останній факт:смерть від ботулізму.І писати не потрібно,що померла людина,всі знають,співчувають рідні,дуже шкода малолітніх діток,які залишились без тата. А от працівники газети можуть зайти на ринок,подивитись,сфотографувати,послати у відповідні інстанції матеріал про те,де в нас на ринку можна заразитись ботулізмом.Риба продається на відкритому повітрі,мухи по ній повзають,ніхто на це не звертає уваги.І таких епізодів у нас багато.А ви шановні мовчите,і тільки пишете в своїй газеті факти,які вже відбулися.Була стаття за квітники біля підприємтв,напишіть,що помінялось після її виходу,хто виправив ситуацію,хто залишився байдужим,як на це реагує міська влада.Писати можна багато.В нас в районі є багато хорошого,але є і багато проблем,які потрібно висвітлювати,а не боятись,бо сидите в приміщенні міської ради,значить не слова поперек.Раді будемо прочитати відповідь від працівників редакції .Коментар можна не видаляти.
31 Липня 2017, 22:13
Дякуємо, що дозволили не видаляти! Працівники - це гучно сказано! Не забувайте, що на вулиці літо, а отже сезон відпусток! Тому, чому б Вам не допомагати працівникам виявляти факти про які пишете зверху? Ми завжди ставимо надіслані вами світлини з порушеннями ПДР, правил благоустрою і т. п. Не чекайте, що хтось прийде й загрібатиме жар своїми руками! Творіть самі для себе приємне середовище! Не бійтеся самі писати своє ім'я та прізвище! В нормальному суспільстві не тільки журналісти говорять відкрито, а й громадяни! І говорити про боягузтво явно треба не Вам!!!
01 Серпня 2017, 02:33
чекаю статтю про відкриту рибу на базарі і мухи..ану редакція що слабо ..??тоді закривайтеся..Коментар не видаляти..Як ви любите..
01 Серпня 2017, 02:36
Чому весь час новини про московський патріархат??і жодних про київський чи греко -католиків.чи римо -католиків,чи протестантів ,,Це принижує мою честь і гідність як віруючого упц кп
01 Серпня 2017, 17:11
Хто винен що цим парафіям УПЦ КП нічого не потрібно, ні табори, ні хресні ходи і.т.д... Взагалі прихильникі УПЦ КП досить пасивні (вони можуть тільки в коментах писати про московську секту і.т.і...) для прикладу хресні ходи в Києві скільки люден на одному і скілкьки на іншому....
01 Серпня 2017, 19:25
а ще напишіть як іде ремонт у дитячих садка як няні роблять ремонти білять фарбують а за це їм міська рада навіть ні копійки на оздоровлення не дала
01 Серпня 2017, 19:35
може за вас ще й в туалет треба сходити? Чого ви вирішили, що за вас хтось має щось робити? А ви сидете і чекаєте, що вам все на блюдечку принесуть? ну сидіть ждіть! І взагалі якого чорта тут засирати новинку. Хотів вихідні подивитися, а тут свої соплі неудачники порозвішували і своїми паршивими мордами жаліються на своє ж життя. Ви відповідаєте за своє життя, за те шо їсте рибу з мухами, за те що пахає безкоштовно. Був би журналістом послав би вас відкрито, бо такі як ви тільки й вміють нарікати і іншим життя псувати! Вже 26 років сидите і жалієтеся, а не пробували самі свої проблеми вирішувати? Чи кішечка тоненька?
01 Серпня 2017, 19:36
Ще когось на "слабо" беруть. А не слабо тобі вонючка представитися?
02 Серпня 2017, 12:00
От і вся наша культура. Редакція винна в тому, що на ринку таке робиться до такого не повинні допускати відповідні служби, які несуть за це відповідальність.
02 Серпня 2017, 12:11
Ніхто про таке не говорить. Перший коментар був щодо висвітлення таких подій, а не хто винен.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024