Рожищенські діти відпочивали в Пульмо і молилися за мир в Україні

29 Липня 2017, 16:03
3435

Табір Релігійної Місії «Карітас-Спес» у мальовничій місцевості Пульмо, яка розташована поблизу Шацьких озер, з 15 по 27 липня 2017 року приймав чергову групу відпочиваючих дітей та підлітків.

51 дитина з різних римо-католицьких парафій Луцької дієцезії (Луцька, Володимир-Волинського, Рожища, Маневич, Калуша, Олики, Сарн та Рівного), з них 10 дітей з родин учасників АТО, мали можливість на протязі 13 днів відпочивати та відновити фізичні сили, а також зміцнити сили духовні, – повідомляють у Луцькій дієцезії Римсько-Католицької Церкви.

Різний вік та різні вподобання дітей не перешкодили доброму відпочинку, а навпаки його збагатили.

Діти знайшли нових друзів, ділилися досвідом, проявляли ініціативу та фантазію під час веселих вечорів, показу талантів, естафет, змагань, конкурсів, танців.

Прекрасний настрій товаришував усім під час перебування у таборі. Від спеки «рятувала» вода Шацьких озер у якій усі з задоволенням купалися.

Чисте повітря, тепла вода, ігри на пляжі сприяли чудовому апетиту. Кожного дня на дітей чекала з любов᾽ю приготовлена смачна їжа, за що усі учасники відпочинку вдячні поварам.

Зустрічі у групах, спільна молитва, ознайомлення з тематичними кліпами, розмови сприяли духовному збагаченню.

Роман Стадник, який є військовим капеланом, та увесь час перебував під час відпочинку з дітьми у таборі, розповів про специфіку служіння священиків в армії, про потреби солдат особливо у цей важкий для нашої країни час.

Прекрасні краєвиди пригадували про Творця, до якого щоденно під час молитви та Євхаристії діти заносили свої молитви просячи про мир в Україні, про потрібні благодаті для тих, хто організував цей відпочинок, для кухарів, які так смачно готували їжу, для своїх аніматорів: пані Оксану, пані Наталію, пані Вікторію, пані Олену та с. Августину, за медсестру пані Юлію, а також не забували і про своїх рідних та батьків, які мали змогу відвідати їх у таборі.

4

4

4

4

4

4

4

4

4

4

 

Коментарі
30 Липня 2017, 12:19
потрібно молитися за перемогу, тоді буде мир...мир відбувається при капітуляції одніеї зі сторін..нажаль така реальність... ми за мир )))всі за мир
31 Липня 2017, 01:45
відпочинок був дійсно гарний.діти всі задоволенні навіть ті які були перший раз.дуже багато дітей мріють поїхати ще раз в такий табір.дякуємо,що є організатори таких відпочинків.
01 Серпня 2017, 14:19
А як попасти в табір. Куди потрібно звертатися? Хто організатори?
03 Серпня 2017, 14:54
Табір організував настоятель храму Преображення Господнього о.Роман, директор релігійної місії ,,Карітас-Спес" Луцької Дієцезії Римсько-Католицької Церкви.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024