Рожищан просять приносити іграшки для міської ялинки

03 Грудня 2015, 12:53
3689

КП «Дільниця благоустрою», що останнім часом помітно активізувалося у плані взаємодії з громадськістю, просить небайдужих жителів райцентру приносити іграшки, а найкраще – великі саморобні, щоб прикрасити до Нового року головну ялинку.   

При виготовленні прикраси зауважують взяти до уваги погодні умови, які впливатимуть на її вигляд, а також розміри, щоб вона була помітна і не «губилася» на новорічній красуні заввишки понад 16 м.

Якщо у вас виникло бажання допомогти міській ялинці стати гарнішою і «потягатися» з обласною чи навіть зі столичною (амбіції – рушій прогресу!), прикраси можна приносити до 15 грудня за адресою: м. Рожище, вул. 1 Травня, 34 (2-й поверх ліворуч).

Коментарі
03 Грудня 2015, 17:24
вже блін має бути стидно міській раді!! невже не можна купити нормальні гірлянди та іграшки щоб члинка була схода на ялинку!! якщо раз купити нормальне тож хватить на кілька років!!ато як завжди буде якесь чудо!!
03 Грудня 2015, 18:05
В підприємства є багато прикрас на ялинку, які закупили в минулому році і цього року вже (завдяки міській раді) закуплено ще, але, нажаль, достатньої кількості коштів на те щоб зробити все ідеально немає. І пропозиція «стати творцем новорічного свята» запропонована швидше для того щоб мешканці міста мали можливість якимось чином взяти участь в такій цікавій (особливо для дітей) роботі, як прикрашання новорічного дерева і їм дуже приємно буде бачити свій витвір (в який напевно буде вкладена «частинка душі» кожного творця) на головній ялинці міста.
03 Грудня 2015, 20:51
Навіщо давати такі безграмотні коментарі (я про "аноніма").Всі ми знаємо який зараз час, сама маленька новорічна іграшка коштує 20-30 грн, що вже говорити про великі? Не бачу нічого поганого в тому, щоб зробити особистий внесок в якусь добру справу. Діти зараз дуже творчі та креативні і ми не раз бачили на нашій міській ялинці прикраси виготовлені ними власноруч , вони не чуть не хужі куплених. Друге діло саме дерево, ця ялинка вже своє відслужила, туди шо не повісь, то буде "чудом". Може нашій ялинці пора найти заміну.
03 Грудня 2015, 21:42
дада, пора. там багато ще є ялинок ваащєтоо...
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024