Завідувачка ДНЗ №1 Тетяна Лесіна продовжує оскаржувати догану в суді

24 Липня 2017, 22:47
4926

У понеділок, 24 липня, у Ківерцівському районному суді продовжили слухати справу за позовом завідувачки Рожищенського ДНЗ №1 Тетяни Лесіної до відділу освіти Рожищенської РДА, у якому вона просить визнати незаконним застосоване до неї дисциплінарне стягнення.

Нагадаємо, Лесіну покарали за зрив початку опалювального сезону. Догану дав тодішній виконувач обов’язків начальника відділу освіти Василь Масюк за те, що вона невчасно прийняла на роботу операторів газової котельні, а також,  перевищила свої повноваження та видала наказ про призупинення роботи дитсадка.

Захисниками Лесіної в суді виступають Сергій Сафулько та Дмитро Леміщак.

Перше слухання справи відбулося в згаданому суді 5 липня. Тоді справу перенесли у зв’язку із клопотанням адвоката Лесіної Сергія Сафулька про виклик свідків у судове засідання.

Цього разу судовий розгляд не був довготривалим. Адже від представника відповідача, юриста відділу освіти Оксани Матишнюк поступило клопотання про залучення Рожищенської міської ради в якості третьої особи, яка не заявляє своїх вимог на момент спору.

Згідно зі статті 35 ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть бути залучені до участі в справі також за клопотанням сторін, інших осіб, які беруть участь у справі. Якщо суд при прийнятті позовної заяви, здійсненні провадження у справі до судового розгляду або під час судового розгляду справи встановить, що судове рішення може вплинути на права і обов'язки осіб, які не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі в справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору.

Заслухавши учасників судового розгляду, головуючий у справі суддя Олександр Костюкевич ухвалив, що для повного з’ясування обставин справи та законного його вирішення слід залучити до участі в справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору Рожищенську міську раду.

У зв’язку з тим, що до справи долучається третя особа, її розгляд перенесли на 15:30 год, 7 серпня. За словами судді, Рожищенська міська рада має бути вчасно повідомлена та ознайомлена з копією позовної заяви та відповідними матеріалами по ній.

Також читайте: Завідувачка ДНЗ №1 Тетяна Лесіна у суді оскаржує догану, У Рожищі судитимуть за корупцію завідувачку дитсадкаРожище: завідувачку ДНЗ №1 визнали винною у вчиненні правопорушень пов’язаних із корупцією та Апеляція не допомогла завідувачці ДНЗ № 1 уникнути штрафу за адмінправопорушення.

Коментарі
25 Липня 2017, 02:06
Я думала, що Гойманиха за свої махінації вже давним давно сидить. А вона ще й судиться.
25 Липня 2017, 02:41
А в нас, що не махінатор, то судиться: Гойманиха, Горбач. Як не крути, а всі на "Г" починаються.
25 Липня 2017, 03:36
Вам легко це все обговорювати. А там толку нема, не хто не знає за що братися. Що за держава, що за люди, сьогодні ТимЗавдс а завтра на своє місце. Остався один місяць до навчального року, тож рішайте та призначайте, давайте людям роботу. А то всі в страхові.
25 Липня 2017, 03:38
Галя і до Галі тоже на Г. Всі гавно.
25 Липня 2017, 09:28
цирк на дроті!<br/>от вам і третя гілка влади.<br/>да здравствуєт наш суд - гуманний суд в мірє!<br/>Саня Костюкевич - да почитай ти коментарі!! ну не можна ж так!
25 Липня 2017, 09:46
Позорить сама себе тай годі.
25 Липня 2017, 13:37
Точки зору розділились, всі хто &quot;заохочений&quot;Лесіною, стали в кругову оборону. Мізючка нічого не знає, нічого не бачила, Леся Миколаївна також, десь за хмари загналась, бухгалтерія міськради не бачила не знаю, як треба було брати і скільки, щоб на фоні ситуації яка склалася, відділ кадрів райвно всім говорив, що такого керівника не можна втрачати, на весь відділ освіти лиш один Кузава, щось так би мовити хоче змінити чи імітує зміни. Люди добрі 9 (дев'ять) вільних ставок ділити між собою сестрою, синочком і панасючкою (поганяло &quot;рудня&quot;)вивозити все що можна і не можна, списувати ,на бідних дітей&quot; центнери чаю, миючих засобів, медикаментів, кормити дітей&quot;смердючою рибою , хлібобулочні вироби любі, для себе рідних, бензин для синочка в любих кількостях, бус з рудні як вантахне таксі їздив, і все зійде з рук? Знайдений на польській помийці коврик продавати дітям батьків як новий і думати, що ніхто не здогадується, що Панасючка гроші з Лесіною поділить. За все буде плата повірте.Лесіна на вигляд вже як алкоголічка лице вже трясеться, Панасючку бог дуже накарав, а вони і далі крутять і вертять не розуміючи одного, що так як було вже не буде, вони перейшли межу &quot;неповернення&quot;Особисто моя думка, що це ще не кінець , ще буде і кримінальна справа по райвно (кубло щуряче) і по бухгалтерії міськради і по Лесіній з Панасюк і там в скорому майбутньому все буде по справедливості. Так що навіть не надійтесь.
25 Липня 2017, 14:13
Та поступись ти. Дай людям спокійно жити і працювати. І не прийдеться продавати квартиру, щоб оплатити самого дорогого адвоката . Працівники садочка тільки тепер відчули, що таке вільно дихати, спокійно йти на роботу і не боятись, що зараз їх покриють матами, доведуть до плачу. Стань перед зеркалом, подивись собі в очі і зроби правильні висновки. Навіть, якщо допустити, що ти щось виграєш. Все-рівно тобі прийдеться піти, тому що батьки не будуть більше миритися з таким безпрєдєлом, що ти робила. Будь благорозумною.
25 Липня 2017, 15:55
А вона за собою ще усіх прісних своїх потягне, прикормлених за гроші батьків, обдурених платників податків, Шановні ви тільки вдумайтесь ми платимо податки, вірніше з нас їх вираховують , щоб така сволота за наші гроші пила вино в пакетиках, акційне, і за наші гроші обзивала Ваших діток дебілами недоробленими.Невже це болото рожищенське і це проковтне, а потім мер скаже, не дають працювати, обмежують в повноваженнях, працюйте поліція нова-стара підніміть очі від грошових купюр, прикрийте цей розсадник &quot;рукарукомийників&quot;
25 Липня 2017, 22:20
сьогоддні гойман вручео наказ про звільнення
25 Липня 2017, 23:45
А що по суті суду ? Ато тільки обісрали )) ну й що )) вручили звільнення а далІ що ? Пока суд іде не мали права звільнити на скільки я знаю. ( візьмем Горбача ). Так що це ще не кінець! А жаль що не кінець. Бо то не проста ТЬОТКА ! І АДВОКАТ НЕ ПРОСТИЙ ТОЙ ДОКАЖЕ ЩО ЗАХОЧЕ ГОЙМАНИХА ! ТАК ЩО НЕ РАДУЙТЕСЬ СИЛЬНО!
26 Липня 2017, 00:44
Ти що гнида береги попутав?Якщо не знаєш болота не лізь туди,краще для тебе.....Тетяна Лесіна повернеться на посаду,не дивлячись ні на що...
26 Липня 2017, 01:01
Щоб тягатись з Тетяною Лесіною спочатку треба дійти до її рівня..Людина зробила найкращий в області дошкільний навчальний заклад і декому жаба давить.....Присядьте шановні на одне місце і не робіть того,що не маєте права робити...Вчіться краще в таких людей як Тетяна Лесіна жити в нашому дійсно корумпованому житті...
26 Липня 2017, 01:25
У минулих коментах Ви писали що садокN1 має перше місце у районі, тепер вже виявляється у області він перший. Перший по чому? Вона, зі слів нещодавніх відвідувачів першого горезвісного садка, розвалила садок ВЩЕНТ!!!!! Дойти до іі рівня, кажете? Помилуй Боже кому небудь дійти до іі рівня! Матюки, пияцтво, хабарництво! Оце іі рівень, до якого вона докотилася.
26 Липня 2017, 01:29
ЗАБУЛИ ПРО НОВОСАДИХУ ЗГАДАТИ ВОНА ЗНАЄ ЯК СУДИТИСЯ.
26 Липня 2017, 01:46
Я думаю, що Лесіна повернеться і всім покаже, як треба жити. Адвокат в неї ну просто дуже крутий, він таку справу легенько виграє.
26 Липня 2017, 01:53
Ніякі круті адвокати не повернуть ій посаду, а лише пустять з торбами по світу. Іі вже звільнили. А вона хто? Крута баба? Щоб іі назад поставили? Клімчучка теж виграла суд, і що з того? Дротики крутить на німецькому заводі? І та слідом піде, навіть якщо суд виграє.
26 Липня 2017, 02:31
Нюнік не дай боже твоїй дружині &quot;старшій медсестрі&quot; ДНЗ №1 дійти до рівня твоєї мами, не дай боже, ти з своїми клишавими лапками, замучишся їх двох п'яних додому присовувати, слова вони матеріальні, накличеш біду, таким професіоналізмом жінки оволодівають набагато швидше за чоловіків, буде домашня &quot;група здоров'я&quot;
26 Липня 2017, 03:43
А я завжди буду на цю Людину говорити і вітатися з повагою. Я не давала жодного хабаря. Наших державослужбовців нема кого послати бо всіх подвійний Камран. Назад ТетянуЮрівну до посади ЗДСN1. І все гараст.
26 Липня 2017, 03:53
Як би хотілося щоб все закінчилося з виграшем.Я за Т.Ю.Л.Сім'я Фімки.
26 Липня 2017, 04:03
то ти з нею квасила, після суду, а діти по вулиці бігали?
26 Липня 2017, 10:40
я дивуюсь характеру лесіної якби на мене лили стільки грязі я не тільки б розрахувалась з садочка а і зрожищ вибралась поїхала до сина у англію здоровя дорожче
26 Липня 2017, 10:52
А що ж то Ви одна за ТЮЛ ? Більше ніхто з батьків? Всі перехрестилися, в надіі , що не повернеться Ваша ТЮЛ? Хай домашній садок відкриває. Туди своіх дітей віддасте.
26 Липня 2017, 16:03
а що знаеш кинець казки золотои рибки и осталася биля розбитого корита ше маеш надию на суди це людськи сльози тоби видливаються
26 Липня 2017, 16:44
ОГОЛОШЕННЯ<br/>Терміново продається будинок з присадибною ділянкою (10 соток) та надвірними спорудами, гараж, собача буда, в центрі міста, Присутня можл торгу..<br/>Дуже терміново необхідні гроші для розрахунку з &quot;крутим адвокатом &quot;<br/>Звертатись за адресою <br/>45100, <br/>Україна, Волинська обл.,<br/> Рожищенський р-н,<br/> м.Рожище,<br/> вул.Драгоманова, 17<br/>Звертатись цілодобово. Стукати сильно, пішла в запой.
26 Липня 2017, 16:50
Мені здається я нікого гразю не обливала, кожна людина має право на слово. І дай вам здоров'я випити стільки як я. Гидко читати ваші коментарі. Я висловила свою думку. Допобачення.
26 Липня 2017, 22:14
Знаючи Лесіну шановна, гидко читати Вашу недолугу брехню. Розуміючи, яким чином була сформована Ваша точка зору,,і що спонукало Вас писати позитивні коментарі, Це виглядає так ніби, &quot;от Гітлер такох багато хорошого зробив&quot;, або &quot;Сталін він був ефективним менеджером&quot; З вище перерахованого робимо висновок, що Ви Іра Фімка=гівно ане людина..
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024