Рожищенців запрошують на молодіжний фестиваль

16 Липня 2017, 09:24
2371

З 24 по 29 липня стартує молодіжний фестиваль «ФАВОР».

Повідомляють на сайті Волинської єпархії УПЦ.

Проходитиме він біля озера Тросне, що знаходиться в селі Карасин Маневицького району.

Одним з напрямків роботи молодіжного відділу Волинської єпархії Української Православної Церкви є проповідь християнських цінностей у юнацькому середовищі, у тому числі з організацією спільного відпочинку та неформального спілкування.

Щоб реалізувати цей напрямок, православну молодь Волині гуртують у рамках щорічного Молодіжного фестивалю «ФАВОР».

До підготовки заходу залучають працівників відділів соціального служіння, благочинь єпархії та представників православних молодіжних груп, які вже готували молодіжні проекти, знають інтереси своїх ровесників і займають активну позицію у житті парафій.

Фестиваль є доброю нагодою не лише зацікавити молодих людей Православним вченням, воцерковити їх, а й надати можливість розширити коло друзів, відчути радість спілкування з однодумцями і єдиновірцями, а відтак – по-новому оцінити своє життя і покликання.

Особливістю організованих Волинською єпархією зустрічей православної молоді є те, що кожного року програма відпочинку та, звісно, його духовна складова, присвячується певній актуальній для молоді темі, – йдеться в повідомленні. 


 

Коментарі
16 Липня 2017, 17:57
Фестиваль з польовою кухнею це гон. Хіба фестиваль на 20 чоловік але це не фестиваль а пторто дікарі. Ха-ха
16 Липня 2017, 21:52
Задум звичайно хороший,трішки навернути молодь до церкви.Але товариство,погодьтесь,що ми даним заходом пропагуємо московський патріархат.Ніби живемо в незалежній державі,маємо свою мову,культуру,звмчаї та традиції,І чомусь нам дуже хочеться підтримувати Москву.Звичайно тут можна вести дискусію,хтось скаже,що Бог один,і це дійсно так,але чому ми самі собі не хочемо зізнатись,що підтримуючи московський патріархат,ми тим самим пітримуємо Росію,Путіна.На добрий толк,всі церкви московського патріархату потрібно перевести в український.А то молимось за Кририла і т.д.
16 Липня 2017, 22:57
та ніхто ніде і ніколи не молиться за чужих і не знайомих людей
16 Липня 2017, 23:40
А гроші також не йдуть на Москву?А політичнва агітація,гроші також не перераховує московьсий патріархат на Москву?............
17 Липня 2017, 16:57
та дістали ви вже чого ви вчепилися до віруючих московського патріархату ми всі живемо в одному містечку говоримо українською мовою ми серед вас і можливо ще більші патріоти як ви і хто вам сказав що гроші ідуть на москву тих грошей на будівництво і ремонт не вистачає церков а на фестиваль поїдьте і почуйте чого вчать молодь може і ви свою думку поміняєте
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024