9 липня: гортаючи рожищенський календар

09 Липня 2017, 09:25
2885

9 липня День народження святкує вчитель початкових класів Рожищенської ЗОШ №2 – Галюк Ірина Анатоліївна (на фото). 

Батьки та вихованці щиро вітають іменинницю з світлим та радісним днем та бажають міцного здоров'я, особистого щастя, яскравих успіхів та здійснення найзаповітніших мрій. Нехай кожен день буде осяяний високим злетом душі, а добре самопочуття і гарний настрій стануть запорукою процвітання.

Миру, злагоди, шани, любові та достатку в домі, бажають сьогодні Вам, Ірино Анатоліївно! 

День Ангела святкують: Денис, Іван, Тихон, Давид.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

9 липня церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: Тихвинської ікони Божией Матері; Преподобного Давида Солунського.

В Україні святкують: День рибалки.

Погода: Сьогодні очікується плюс 18–23 °C, переважно без опадів, слабкий вітер. 

Народний прогноз погоди: 9 липня відзначається день ікони Тихвинської Божої Матері. Також у цей день вшановується пам'ять преподобного Давида Солунського. У народі святого називають Суничником, оскільки до цього часу поспіває суниця. У наших пращурів існувало повір'я: хто хоче позичити грошей, той повинен покласти трави суниці у кишеню і сміло йти - відмови не буде. Щоб дізнатись погоду, у минулі часи слідкували за травою: якщо вранці вона суха, на ніч слід чекати дощу.

Коментарі
09 Липня 2017, 21:28
Найкращі побажання І рині Анатотіївні від маленьких учнів та їх батьків
09 Липня 2017, 21:52
Від щирого серця вітаємо вас з днем народження!!! Всього самого найкращого!!!
10 Липня 2017, 15:27
9 липня святкував день народження Ткачук Віктор Миколайович - рекордсмен перебування на посаді начальника управління сільського господарства і продовольства. Писаки, цікавтесь історією. Не "активістами" єдиними треба жити!..
10 Липня 2017, 15:35
Ви шановний, інкогніто, замість того, щоб ображати, повідомляли б нас про дні народження відомих в районі людей, події. А то сказати погане слово - ви мастак, а зробити щось добре сил не вистачає? Зрештою, не тільки про активістів ми пишемо! Гарного дня вам!
10 Липня 2017, 21:14
В чому образа?)) В слові писаки Ви побачили образу?)) Поспішаю запевнити - образи там не має, не закладалась)). ЇЇ ніде не має в моєму коментарі.)) Це правда.)) А щодо того, що не об&quot;єктивно пишете - факт. Чомусь Тетяна Боярин зуміла написати за Яценюка, а Ви зуміли лиш передерти)). Це теж правда.)) Є пропозиція - в районі дуже багато водних об&quot;єктів в оренді. Напишіть за всі: по статті на кожен об&quot;єкт. Вийде свого роду така антологія оренди водного фонду району.)) Покажіть, яку користь дає ця оренда для району ну і так далі, проведіть глибокий аналіз по сплаті податків, по ефективності орендування - скільки риби вирощено, реалізовано населенню ну і тому подібне.)) Так годиться?)) Годиться таке ПОВІДОМЛЕННЯ для Вашої подальшої ефективної праці?)) Ви ж просите повідомляти...)) Дякую за побажання гарного дня.))<br/>P.S. ображати не планую.))<br/>P.P.S. Напишете за оренду водних об&quot;єктів?))
10 Липня 2017, 21:58
Дивно, що немає образи, коли вона відчувається в кожному написаному слові. Щодо &quot;передерти&quot;, то Ви, як людина розумна, повинні знати, що перепощування новини з гіперпосиланням на першоджерело є нормальною практикою не тільки Район.Рожище, на яке у Вас алергія, а в усі українських ЗМІ. Не вірите? Зайдіть на ті самі Волинські новини та порахуйте скільки новин, як Ви кажете &quot;передерто&quot; з Району.Рожище! Більше, правда!? І набагато більше. Тільки за вихідні чотири новинки. Але нас це зовсім не бентежить. Тому, що будь яка інформація пишеться для того, щоб вона йшла в люди. Тож не варто вам так хвилюватися. І паплюжити нас постійно не потрібно. Ми ж знаємо хто Ви)))) А Вам завтра з нами вітатися. Якось не гарно вийде. А на рахунок нашої ефективної, чи неефективної праці, хай судять наші читачі. Миру вам і вашій душі. Заспокойтеся і не гризіть так себе, бо негативна енергія здатна обернутися шкодою саме до Вас!
10 Липня 2017, 22:11
Не буду сперечатись, не буду вправлятись в умінні володіти словом.))) Лишаю виключно за Вами право визнати себе найкращими)) Хай буде саме так, хай буде Ваша думка мірилом правди.)) За водні об&quot;єкти району, котрі в оренді, напишете?))) За усі водні об&quot;єкти?))
10 Липня 2017, 22:16
Вважаємо, що буде правильно, коли з цією пропозицією Ви звернетеся до журналістів ІА Волинські новини. Ми, на Вашу думку, не варті уваги, а вони - зроблять все правильно і так, як треба.
10 Липня 2017, 22:20
Що городи зат-ли? Вирішили перейти на нетрадиційні способи - гвалтувати людям мізги.
10 Липня 2017, 22:33
Ви такий уважний і дбайливий, чому не потурбувалися, щоб Ткачука привітали? Бо ж гавкнути в слід завжди простіше. Ви думаєте ви велике цабе, бо намагаєтеся принизити редакцію? Ні!!!! Ви велике і могутнє - НІЩО! Людина з чією думкою не рахуються в реальному житті! У вас не складається на роботі, ви вважаєте, що варті більшого, але насправді ви нічого не варті!! Або, як варіант, страждаєте хронічним недотрахом! Вже сорі, але &quot;цензурна&quot; лексика на вашу адресу вичерпалася! Ви і вам подібні самі не живуть і отруюють життя оточуючим. Для вас коментарі району, як служба психологічної підтримки інакше ви будете вити, як с-и на місяць. Ви вважаєте, що тисячі людей, які читають цей сайт, мають ознайомитися з вашими комплексами? Та відкрийте вже собі клуб анонімних невдах і купайтеся собі в своєму лайні десь окремо від загального товариства!
11 Липня 2017, 12:35
Шановна редакціє! Повторно спішу запевнити, що і навіть тіні образи не мав наміру кинути у Вашу сторону, Боже збав! Щиро кажу! Що стосується Вас як ЗМІ і Волинських новин - не берусь порівнювати хто кращий, оскільки не має спеціальних професійних навичок, але... Але!..., якщо я читаю Вас - то це, мабуть, про щось таки та значить, чи ні??? А раз я Вас читаю, то значить Ви, як ЗМІ, варті уваги! Це так! Що ж до слова &quot;писаки&quot;, то хіба Ви не писаки? Хіба Ви не пишете??? Ви писаки - ми читаки! Чи так не годиться? Українська мова багата на різні звертання, кохаюсь в українській мові!!! І наостанок: &quot;Ви шановний, інкогніто, замість того, щоб ображати, повідомляли б нас про дні народження відомих в районі людей, події&quot;. Перше: багато публікацій &quot;на районі&quot; без підпису, інкогніто. Друге: повідомляю, що цікаво буде знати про водні об&quot;єкти району, які перебувають в оренді. Хочу це від Вас і аж ніяк від Волинських новин. Це погано? Чи далі будуть звинувачення і критика мене як читача? Дякую за увагу!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024