Рожищенців скликають на ніч пам’яті про Майдан

26 Листопада 2015, 22:30
1875

Ввечері суботи, 28 листопада, о 18-й годині, на центральній площі Рожища відбудеться акція, приурочена до подій, які вирували в серці столиці два роки тому, під назвою «Я не забуду Майдан». Усіх рожищенців цього дня кличуть прийти на площу Незалежності, аби схилити голови перед загиблими Героями Небесної сотні, військовими, які полягли в зоні АТО, та тими, хто помер мученицькою смертю в роки Голодоморів.

Ініціатори обіцяють докласти всіх зусиль, аби відтворити «євромайданівську» атмосферу: будуть шини, бутерброди та гарячий чай, «крутитимуть» документальні фільми про Революцію Гідності та незламний дух українського народу.

«Пам’ятайте заклик Майдану про те, що «рабів до Раю не пускають», і не будьте рабами теплих домівок та власної ліні, прийдіть та віддайте шану всім тим, хто поклав голови за українську землю та народ», – закликають жителів району організатори пам’ятної акції.

Згадаймо, як це було, щоб пронести ці спогади через усе життя і передати власним дітям та онукам. Адже ми носії новітньої історії, а пам’ять про наших полеглих Героїв має жити вічно!

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024