Рожище: ветерани-атовці «вчились» воювати

03 Липня 2017, 09:22
3286

Черговий військовий вишкіл, організований колишніми воїнами АТО, відбувся 1 липня поблизу міста Рожище.

На навчання з’їхалися добровольці із ДУК «Правий сектор», батальйону «Азов», роти спецпризначення «Світязь» та інших бойових підрозділів, які свого часу не вагаючись стали на захист Батьківщини. Йдеться на ІА «Волинські новини».

Незважаючи на дощову погоду, півсотні вояків зібралися поблизу Рожища, аби в черговий раз випробувати себе, свою витривалість та підготовку, щоб у необхідний момент бути готовим стати на захист рідних та Батьківщини.

Учасників вишколу чекали захоплюючі та цікаві заняття з тактичної медицини, тактики ведення бою на різних типах місцевості, зброєзнавства, військового спорядження, орієнтування на місцевості від професійних інструкторів, які ділилися власним досвідом, адже неодноразово воювали на передовій.

«Ми пройшли пекло війни і як ніхто розуміємо, що завжди треба тримати себе в формі, якщо буде потрібно, ми без вагань знову станемо на захист територіальної цілісності України», - ділиться переконаннями доброволець Георгій Остров

Після виснажливих тренувань хлопці знайшли час і поспілкуватися, згадати війну та бойових побратимів. А поговорити завжди є про що, адже там, в окопах, вони не діляться на дуківців та азовців, добровольців і контрактників, а просто виконують свій обов’язок задля того, щоб наші діти ніколи не дізналися, що таке війна, а ми всі мали мирне небо над головою.

Петро Сосницький











 

Коментарі
04 Липня 2017, 00:09
неправильно тримали зброю, для того щоб попасти в мішень треба лівий лікоть поставити на приву ногу,але так щоб лікоть трохи виступав за чашечку,ну і довго цілились))
04 Липня 2017, 01:03
Майже як діти............................
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024