Вперше за 30 років ремонтуюють дорогу на Дмитрівку

25 Червня 2017, 12:05
3176

У п'ятницю, 23 червня, працівники Рожищенської філії Волиньоблавтодору провели грейдерування дороги та вирівняли її шаром щебню.

Про це пишуть мешканці Дмитрівки на своїй сторінці в спільноті Facebook.

«Шлях до Дмитрівки», - саме таку двозначну назву ми вирішили дати цьому найочікуванішому для нас і особливому посту, - йдеться у повідомленні. - Можна сказати це була мрія і фантазія - дуже далека від реальності... Але це сталось! Усі зусилля не були марними та дарували нам довгоочікуваний результат! 23.06.2017 року, вперше за останні 30 років, на відрізку автошляху від крайньої межі м. Рожище до початку с. Дмитрівка запрацювала дорожна техніка Рожищенської філіі ДП «Волиньавтодор». 

Також, дмитрівчани зауважують, що завдяки грейдеруванню бокових частин дороги, під спресованим шаром грунту, було виявлено по 1 метру з кожної сторони цілком придатного до використання щебенево-асфальтного покриття, про існування якого ніхто навіть не здогадувався! Таким чином, ширина проїзджої частини збільшилась на 2 метра і, як результат, створились умови для відтоку дощових та талих снігових вод. 

«Найбільші вирви, так би мовити, «кратери дорожніх вулканів» було замощено щебенем, вкатано та вирівняно в загальній площині всієї дороги. Одним словом - для нас це як шлях в Європу, - повідомляють мешканці Дмитрівки. - На сьогодні цю частину шляху можна сміливо назвати «дорогою», а не «напрямком» і ворони тепер розвертаються трохи далі за нашим селом! Але й це ще не все: в подальшому плануються дорожні роботи по вулиці Центральній села Дмитрівка».

«Особливу подяку хочеться висловити усім небайдужим дмитрівчанам, які брали безпосередню та опосередковану участь у підготовці до грейдерування дороги (Район.Рожище писав про те, як односельчани зорганізувалися та провели вирубку придорожніх чагарників в матеріалі Дмитрівка: люди самоорганізувалися та працюють на благо свого села). Тим хто просто підтримував, - йдеться у пості. - А скептикам і песимістам хочеться побажати віри й впевненості і запропонувати приєднатися до лав, як мінімум, реалістів, які щось роблять».

Також, дмитрівчани, висловлюють вдячність працівникам Рожищенської філії Волиньоблавтодор та їх керівнику Роману Таргонському: «Вашими руками здійснюються мрії селян».




 

Коментарі
25 Червня 2017, 16:20
Молодці! Це лишній раз показує, що влада забила болт на простих людей. Якби не мешканець Дмитро не оббивка пороги замість "голови" та депутатів ... І цього не зробили. Для чого такий голова та депутати? Для чого ви претеся до влади? Що ви робите і що зробили? Не хочете братись за діло - в'яжіть хвости коровами, а не займайте державні посади!
25 Червня 2017, 20:03
сільські депутати зірвали обєднання громади із рожищами
25 Червня 2017, 22:51
І правильно зробили. Голосували люди а не депутати. Зірвали хитрожопим різьбу.
26 Червня 2017, 00:28
Ти людино мабуть місцева. 20 років обирала голову і депутата від дмитрівки і тебе це до цього влаштовувало. Якщо ні то чому сама нейшла у владу" на голову, депутатом" щоб щось змінити .Чи спрацьовує ген ' хохляцький" хай хтось а я зза кущув покричу ГАНЬБА. Дмитро дійсно молодець . Якщо піде у владу то ти з... цю і далі будеш кричати зза кущів тільки вже йому Ганьба.
26 Червня 2017, 02:45
Ця дорога міста то і ремонтують через 30 років. А до с/р ніякого відношення немає.
26 Червня 2017, 11:53
ця дорога на балансі служби автомобільних доріг. і ремонтують її ті хто мав це робити , тобто автодор.
26 Червня 2017, 13:35
Не розумію ваш коментар. Ви "Голово" замість того, щоб перерахувати свої досягнення в селі і те чого ви добились по "хохлядцьки" спригуєте на коментаря. Я так розумію, окрім переведень стрілок нічого сказати не можете?
26 Червня 2017, 13:41
Голосував адмін ресурс. Ті що бояться за свої дупи, а саме працівники сільської ради та школи з надією на деребан, а не продуктивну працю. (деребанити хоче "Голова" та "Директор школи") на мій погляд. "проти начальства не попреш"
26 Червня 2017, 13:50
У нас в Україні свої права потрібно відстоювати та добиватись робіт державних установ.... Для того люди обирають голову, ... щоб він працював на благо громади, а не штани протирав за державний кошт. Нехай перерахує свої здобутки, а не переводить стрілки. Хто хоче працювати - шукає як це зробити, а хто не хоче шукає виправдання своїй бездіяльності (дорога не моя, мені воно не потрібно, грошей нема, ...). Скільки разів Голова звертався до автодору?
27 Червня 2017, 01:55
Ніфіга собі, виявляється в голови та директора 10% жителів непримітного села в адмінресурсі числяться ))) Порох нервово гризе нігті)) Маю надію, що медична реформа буде успішною і подібного роду коментаторів, все таки розприділять по палатах в лікарнях Ліпін чи Олики.
27 Червня 2017, 10:32
Вас вже виписали? Почитайте коментсрі до теми Топільно відмовило Рожищам. Там визнають, що на зборах були присутні восновному вчителі та працівники сільради. Інших не не повідомили. зібралися тихенько і виріштли долю села.
27 Червня 2017, 16:07
Топі́льне — село в Україні, в Рожищенському районі Волинської області. Населення становить 1300 осіб.<br/>Миха́йлин — село в Україні, в Рожищенському районі Волинської області. Населення становить 112 осіб.<br/>Дми́трівка — село в Україні, в Рожищенському районі Волинської області. Населення становить 180 осіб.<br/>1592 особи. <br/>Про які 10% ти мелеш. Ти або там не був, або брехливе чудо. З тих хто голосував були в основному з школи та сільради та декілька дітей і можливо 10 людей що випадково дізнилися про сходку.
27 Червня 2017, 16:22
&quot;Я понимаю, что вам нечем, но все ж - попробуйте понять&quot; (с). Визнає хто?? Хто був на зборах лише в коментарях під статтею?? Там було багато людей з села, в два рази більше ніж на подібних обговореннях в Рожищі (порівняйте кількість населення). І вам потрібно було прийти і на власні очі подивитись на той &quot;адмінресурс&quot;, щоб ахінеї не писати. Переконливість аргументів заїжджих &quot;представників&quot; на користь об'єднання, та деяких учасників їх фан-клубу присутніх в залі, залишимо на розгляд дослідникам діалектики.
27 Червня 2017, 18:34
&quot;Там було багато людей з села,&quot; -- можна список з віком людини і місцем роботи? Чи це проблематично для вас Петровичу? Село повинно знати своїх &quot;героїв&quot;<br/>&quot; І вам потрібно було прийти і на власні очі подивитись на той &quot;адмінресурс&quot;, щоб ахінеї не писати.&quot;--- з радістю, але зібрання було для обраних без оголошень, повідомлень, .... чи бездіяльний голова не міг проїхатись по селах і провести агітацію та повідомити людей. Але простіше запросити тих на кого можна натиснути і сказати за, що і як голосувати.
27 Червня 2017, 18:56
Чому ви сваритесь? Тут дорогу зробили і це дуже добре. Якби ще у нас по Першотравневій хтось зробив. Скоро машини будуть перекидатись, а всім байдуже.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром