Хорватець закликав рожищан не вбивати дітей

24 Червня 2017, 11:33
3213

У четвер, 22 червня, на сесію Рожищенської районної ради в рамках меценатської діяльності завітав у гості доктор медицини Антун Лісец із Хорватії.

На початку виступу він висловив слова радості, що приїхав на свою древню Батьківщину. Гість зауважив, що колись у Рожищі жили хорвати, але після переселення – вони освоїли землі, на яких живуть понині.

«Не бійтесь, у нас, хорватів, немає до вас ніяких територіальних претензій. Приїхав з іншою ціллю, – пожартував гість. – В Україну я приїжджав  у 1992 році, читав лекції в семи медичних закладах. Можу сказати, що багато змінилося з того часу».

Гість зауважив, що не буде читати присутнім лекції по медицині, а ціль його приїзду – це прохання до українців, задуматися вже сьогодні, якими  цінностями жити завтра.

«Ви, українці, обов’язково повинні зберігати свою гідність. Важливі цінності є в наших душах, і ми повинні їх оберігати. Нам усім потрібне не лише економічне оновлення, а й моральне, і саме цим я займаюсь.

Що я маю на увазі? Нині народжуваність дуже низька. Мало з’являється дітей на світ. Ніколи раніше такого не було. Багато людей похилого віку живуть поодиноко, бо не мають з ким. А чому? Бо не народжували у свій час», – зауважує  Лісец.

Також він наголосив на тому, що часто діти, через не доглянутість, живуть розпусно, потім не хочуть створювати сім’ї, а як створюють, то занадто пізно. «Негативом також є те, що більшість виїжджає за кордон. А хто житиме в цих прекрасних областях?», – ставить риторичне запитання гість.

За словами Лісеца, хоч в Рожищі живе багато людей з різними вірами: і протестанти, і греко-католики, і християни й інші, але настав час об’єднатися, та разом боротися з проблемами.


1


Хорватець закликав жінок, не робити аборти та народжувати дітей, адже все це за веління Господа.

«Не можна вбивати дітей абортами, не можна пити спеціальні пігулки, аби не вагітніти. Скільки жінок страждає раком грудей, і все це через ці ліки.

«Не треба вести нерівну боротьбу проти дітей, бо через це виникають демографічні проблеми, пропадає країна», – додав Антун Лісец.

Він розповів, що на Заході не все так добре. «Захід пропадає біологічно. Те, що вони мають багато грошей і не знають, що з ними робити – це не показник. Вони вміють працювати, вони вміють жити, але не можуть бути найкращим прикладом для вас, українці», – поділився з присутніми депутатами та гостями хорватець.

На завершення виступу Антун Лісец закликав присутніх любити дітей, ростити їх на благо України і тоді не буде бідною країна.

«Єдина економічна можливість жити краще – це народжувати дітей», – додав хорватець.


 

Коментарі
24 Червня 2017, 15:30
Як в совкові, нудна явка, в лікарні на поверсі 2 медсестри, всіх інших позганяли ліцезрєть Хорвата ... ...ний совок
24 Червня 2017, 16:10
А цікаво, в нього скільки дітей?
24 Червня 2017, 16:24
Людям непотрібен сьогодні Бог. Це не модно. Його Слова не сучасні, заставляють думати про те, про що не хочеться думати. Не дають жити так як ми рахуємо правильно.<br/>Рак в дружини, в дочки чи в мами в 30 років - тоді кричимо: де той Бог ваш? Чому Він таке допускає? Що шукаємо, те і маємо
25 Червня 2017, 07:49
Підтримую рожищанку. Нам потрібно навчитись не зраджувати собі самим. Впевнений що кожна жінка яка робила аборт чи просто вбивалала дитинку іншими маніпуляціями була осуджена своєю совістю бо Бог створив нас по подобі Своій. Але це вже стало нормою і оці жінки притупивши свою совість чинять впевнений свідомий гріх. Взагалі хорватець сказав все правильно і не потрібно впадати в крайності (це до лучанкі) . Потрібно подивитися на небо і попросити прощення у Бога хто це робив. Попросити прощення кого образив чи то сусіда чи колегу по роботі чи батьків. Бути просто добрим і готовим на добрі справи. Змінити своє ставлення до життя адже Бог створив нас досконалими це ми опустились. Жінки закликаю вас прислухати до своєі совісті коли приходять такі ситуаціі у ваше життя і впевнений ви не зрадите собі чи своєму малюкові.
25 Червня 2017, 20:18
В ЦРЛ була присутня під час доповіді вченого- хорвата.Цікаво,змістовно,розумно,причому ,зовсім не відчувався мовний бар'єр.Вчений розповідав про себе,про медицину,про аборти та наслідки абортів,та про Бога.За фахом хірург,лікар-вчений повідав Божі істини,які виконуючи приведуть до щасливого життя.Велика подяка усім організаторам за такого гістя!Та прохання редакторам інтернет-видання повідомляти про такі зустрічі наперед широкому колу людей
26 Червня 2017, 04:06
Слава Богу за такого лікаря-лектора, який відвідав Рожище, подяка священику Сергію Василіву за те, що запросив.<br/>Дійсно, проблема вбивств дітей-абортів в Україні та світі є дуже серйозною. І ніхто нам, українцям, про цей гріх не розповідає. А профілактику потрібно запроваджувати в школах на рівні Міністерства Освіти. А таких, як Антун Лісец запрошувати на роботу в Міністерство.<br/>Збочена та перелюбна Європа пропагує статеві стосунки ще з дитсадка. Вони вбивають в голови дітям, що дошлюбний секс та мастурбації- це дуже добре, це корисно для здоров'я, це необхідність. А Бог говорить в Біблії, що це гріх. А за гріх приходить покарання у вигляді безпліддя, раку, і як наслідок- вимирання нації. І це вимирання видно по Європі.<br/>Я перетинаюся з жінками, які роблять аборт: від &quot;сучасних&quot; 16-річних в яких з партнерами &quot;велика любов&quot;, а коли вона вагітніє,- то обоє плачуть, далі він їй проплачує аборт і &quot;любов&quot; проходить. Вбивають також багато жінок, в яких все добре в житті: є чоловік, діти, але чергова дитина чомусь зайва. І оправдання дуже примітивні: чоловік не хоче, діти не хочуть, я вже застара, а що люди скажуть. І &quot;січуть&quot; направо і наліво ще ненароджених дітей. <br/>Гінеколог- письменниця з Тернополя Леся Романчук написала вірш: &quot;Мені в долоні стукало дитя. Воно мені давало знак: я є. О, Господи, благослови життям. Оте створіння крихітне твоє. Бо така у мене робота- любити ваших майбутніх мам. І біля їхніх ніжних животиків. Стетоскопом запитувать- як ви там? Як ви там малесенькі, чуєте? Як ти там ангелятко безкриле? А у відповідь, раптом: рятуйте. Моя мама мене розлюбила. Вона мене більше не хоче. Ні, вони мене більше не хочуть. А у мене блакитнії очі. Ви скажіть їй- я син, я хлопчик. Я на старість її догляну. Буду чуйним, ніжним, уважним. А мене нестане?.. Мені страшно, матусю, страшно... Хоч воно й не театр, та драма. Що я можу сказати жінці, що передумала стати мамою. А намірилась стати вбивцею. Що їй Бог, вона з Богом на &quot;ти&quot;. Що їй люди- лиш свідки злочину. Що я можу- лиш вірші. Прости, нас усіх ненароджений хлопчику...&quot;
27 Червня 2017, 20:33
Гріх бере на душу не лише жінка, яка робить аборт, а й чоловік, який допоміг зачати цю дитинку.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024