Відбудеться позачергова сесія Рожищенської міської ради

21 Червня 2017, 16:41
1987

У четвер, 22 червня, о 11 год, відбудеться двадцять друга позачергова сесія міської ради сьомого скликання.

На порядок денний виносяться такі питання:

1. Про порядок денний двадцять другої сесії сьомого скликання.

2. Про внесення змін до рішення міської ради від 30 грудня 2016 року №  15/2 «Про міський  бюджет на 2017 рік»

3. Про затвердження плану роботи  міської  ради на ІІ півріччя 2017 року.

4. Про встановлення розміру кошторисної заробітної плати на 2017 рік при здійсненні будівництва об’єктів за рахунок коштів міського бюджету.

5. Про встановлення податку на майно в частині плати за землю та пільг щодо земельного податку

6. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, надання земельних ділянок в оренду по м. Рожище

7. Про внесення змін у рішення міської ради в частині визначення (уточнення) площі земельних ділянок

8. Про поновлення дії  договорів оренди землі по м. Рожище

9. Про надання дозволу на складання технічних документацій із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по м. Рожище

10. Про затвердження розпоряджень міського голови, прийнятих в міжсесійний період.

11. Різне

Коментарі
22 Червня 2017, 01:37
дайте дулюку
22 Червня 2017, 10:39
Також буде розглянуто ЧОМУ НЕ ВИКОНУЄТЬСЯ РІШЕННЯ ЛУЦЬКОГО СУДУ... ДЕ ЗОБОВ'ЯЗАВ ПРОВЕСТИ РОСЛІДУВАННЯ ОБЛАСНУ ПРОКУРАТУРУ ЛУЦЬКА ЯКЕ МАЛО МІСЦЕ ПОДІЇ В КАБІНЕТІ МІСЬКОГО ГОЛОВИ 31.12.2016.Року В ПРИСУТНОСТІ ДЕПУТАТІВ....Які викликалися в Луцьк НА СУД. Але вони не з'явилися???
22 Червня 2017, 11:05
Чому видалили коментар про те, що минулого разу ділянку виділили Потрапелюку? Це заборонена інформація, ця інформація несе образу, наклеп чи погрози? Агов, панове-демократи, в чому справа? Ми ж наче за свободу слова! Чи ця свобода стосується лиш обраних? Чому видаляєте? Чому не напишете скільки ділянок виділили АТОвцям?
22 Червня 2017, 12:13
Шановний виборцю, ваш коментар носив неправдиву інформацію. Потрапелюку виділили земельну ділянку біля його будинку під ведення сільського господарства. У вас немає городу поблизу будинку?
22 Червня 2017, 13:01
Редактори, займіться самоосвітою! Потрапелюку виділили не "під ведення сільського господарства", а для "ведення особистого селянського господаства". Це, як мінімум, не грамотно... Це раз. Два - де в моєму коментарі було сказано за цільове призначення земельної ділянки? НІДЕ! Не займайтесь домислами, НЕ ЗАЙМАЙТЕСЬ ДОМИСЛАМИ! Було озвучено лише факт виділення земельної ділянки! Люди, котрі НЕ ДЕПУТАТИ, ходять в міську раду з клопотаннями щодо виділення земельної ділянки саме за цим цільовим призначенням НІЧОГО НЕ ОТРИМУЮТЬ - БО ЗЕМЛІ НЕ МАЄ - таке трактування... Ось в чому суть мого коментаря! А щодо городу поблизу будинку... Займіться, писаки, самоосвітою))) Поблизу будинку громадянам України за рішенням органів виконавчої влади або органів місцевого самоврядування можуть передаватися безоплатно у власність або надаватися в оренду земельні ділянки для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і гаражного будівництва в межах норм, визначених Земельним Кодексом України (стаття 40 згаданого Кодексу). Про город нічого не сказано. Для цього законодавець і придумав термін "цільове призначення земельної ділянки". ОСНОВНА СУТЬ МОГО КОМЕНТАРЯ БУЛА В ІНШОМУ - чому існує кругова порука??? Простим людям - нічого, наближеним - УСЕ! Як доказ - на сайті Рожищенської міської ради можна знайти поіменне голосування за рішення міської ради від 30 травня 2017 року за №21/12 "Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, передачу земельних ділянок у власність по м. Рожище", згідно якого згаданий персонаж не голосував аби уникнути конфлікту інтересів. Це правильно зроблено, мудро. То що, редакціє, де свобода слова? Чи для вас це вибірковість?
22 Червня 2017, 15:21
Де земля АТОвцям??? Чи, можливо, АТОвці не зверталися ніколи ні по яку землю???
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром