У Рожищі видають протерміновані «Доступні ліки»

21 Червня 2017, 13:17
2040

Демобілізований АТОвець, рожищанин Василь Грабарчук, став свідком, як в лікарні жінці видали, нібито, за програмою «Доступні ліки», протермінований препарат від гіпертонії.

Про це чоловік написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Сьогодні проходив медогляд. Все, як завжди: черги, сварки і т.д... Але історія не про це. Сиджу я, значить другу годину під кабінетом і тут до мене звертається жіночка. Каже: «Синку, поглянь, будь ласка, на термін придатності ось цих ліків від гіпертонії». Я їй відповідаю, що термін закінчився ще в березні цього року і пора викинути їх в смітник. А жіночка зауважує, що ці ліки вона отримала сьогодні від лікаря безкоштовно, в рамках програми нашого уряду «Доступні ліки», які дають безкоштовно за рецептом. Я ще хотів сфотографувати, але вона відмовилась на відріз. Так ось питання: для чого? 
Моя відповідь: напевно, щоб швидше добити...», - йдеться у повідомленні. 

Дивно, чому препарат за програмою «Доступні ліки» видав лікар. Адже це мають робити тільки аптеки, які зголосилися взяти участь в урядовій програмі. 

Натомість в коментарях під повідомленням, люди висловлюють думку про те, що «по рецепту, який жінка віддала лікарю, він отримає в аптеці не прострочені ліки». 


 

Коментарі
21 Червня 2017, 22:28
капіталізм...хотіли вільну...маете!!!!!!!!........
22 Червня 2017, 13:34
В "капіталістичній" країні такого не відбулося б. А якби відбулося - лікар вже поніс би відповідальність. А в нас ?
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024