Рожищани відзначили престольне свято

22 Листопада 2015, 10:23
2766

В суботу, 21 листопада, в день Собору Архістратига Божого Михаїла Свято-Михайлівський храм міста Рожище урочисто відзначав престольне свято. З самого ранечку біля церкви завершували останні приготування, а настоятель храму із хвилюванням приймав гостей, пише прес-служба Рожищенського благочиння

Святкове богослужіння очолив благочинний Рожищенської округи та настоятель храму протоієрей Петро Іваничко, якому співслужили запрошені священики. Також на святкуванні були присутні голова райдержадміністрації Гайворонська Інна Михайлівна, голова районної ради Музика Андрій Євгенович та очільник міста Поліщук В’ячеслав Анатолійович.

Служба супроводжувалася співом двох хорів: церковного та професійного. Після «Отче наш…»  проповідь виголосив протоієрей Петро Мазур, який розповів про ангельський світ та його значення в житті людини.

Після Божественної літургії відбувся хресний хід навколо храму. Велика кількість людей, яка дивом вмістилась усередині, наповнила тепер церковне подвір’я. Отець благочинний привітав усіх зі святом і подякував духовенству та вірянам за підтримку і довіру.

З вітальними словами до отця благочинного й усіх присутніх звернулися також представники влади, побажавши розвитку та процвітання як храму, так і усій парафії.

 

Коментарі
23 Листопада 2015, 22:48
Пишіть, будь-ласка, коректніше назву статті...Не рожищани відзначили храмове свято, а лише прихильники РПЦ в нашому районі, так як Михайлівський храм окупований гундяївською сектою...Крім РПЦ,яка фальшиво ховається за вивіскою упц тут є й інші релігійні громади і кожна з них теж має своїх прихожан та свій храмовий празник..А ви всіх рожищан в прихильники путіна записали.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024