Відомі результати зіграних на вихідних футбольних матчів

19 Червня 2017, 18:35
3459 Джерело: pvgazeta.info

У суботу, 17 червня, заключну домашню гру Чемпіонату Волині 2016–2017 копачівське «Торпедо» проводило проти «Шахтаря» з Нововолинська. Глядачі, вочевидь, злякалися дощової погоди суботнього вечора і майже не прийшли на гру, а матч був видовищним.

Рахунок відкрив Сергій Віхрук («Торпедо» Копачівка), який вже вкотре в цьому сезоні забивав з далекої відстані. На початку 2-го тайму Богдан Драган («Торпедо» Копачівка) подвоїв результат. Рахунок став 2:0. Та незабаром гості провели контратаку і поновили інтригу в футбольному протистоянні: 2:1.

До кінця матчу «Торпедівці» зібрались і голом того ж Богдана Драгана встановили кінцевий результат. Отож, футбольна гра закінчилась рахунком 3:1 на користь копачівської команди.

У копачівської команди залишилось два виїзди в цьому турнірі: в середу спортсмени їдуть в Маневичі, а на вихідні в Ковель. У разі успішних результатів «Торпедо» може зайняти високе місце в обласній першості.

До слова, ФК «Топільне» четверту гру в турнірі ДСТ «Колос» провів на виїзді, обігравши аутсайдера ФК «Соловичі» 6:0 (у цій грі варто відмітити хет-трик 17-річного Андрія Бльоха, – авт.). Найближчої суботи тополяни прийматимуть лідера – ФК «Торчин».

Нагадуємо, що 18 червня проходив сьомий тур районного Чемпіонату. В ньому зіграли знову ж таки чотири команди: «Торпедо» (Копачівка) – Духче, Сокіл – Навіз, Переспа – Топільне, «КСПТ» (Рудня) – Доросині.

ФК «Торпедо» обіграв вдома ФК Духче з рахунком 4:2. ФК Сокіл, як господарі поля, виграли команду гостей ФК Навіз 12:0. ФК Переспа і ФК Топільне зіграли в нічию 3:3. Несподівано «спотикнувся» вдома один із фаворитів першості – ФК «КСПТ» (Рудня). Команда програла ФК Доросині з рахунком 0:2.

 

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024