«Табір, до побачення! Привіт, літо!»: рожищенські школярі попрощалися з пришкільним табором

18 Червня 2017, 14:00
3142

Сонячними днями прилетіло до нас літо. І веселі дитячі голоси наповнили радісним щебетом пришкільний табір «Берізка» з денним перебуванням дітей Рожищенської загальноосвітньої школи №2.

Для кращої співпраці в пришкільному таборі, всю виховну роботу було сплановано відповідно до вікових особливостей дітей та з урахуванням їхніх побажань. Цікаві ігри, співи, танці, ранкові руханки, квести. Також в «Берізці» функціонували гуртки «Веселі нотки», «Розетка», «Веселкова палітра», «Умілі ручки» та «Спортивний».

Насамперед, працівники табору опікувались оздоровленням дітей, прагнули організувати якнайкращий відпочинок для них. Тому до роботи залучалися вчителі фізичної культури, які проводили з дітками фізкультхвилинки та спортивні змагання.

Словом, час, проведений в таборі «Берізка», був чудовий, насичений дитячими усмішками, незабутнім відпочинком з цікавими іграми, конкурсами та змаганнями.

1

Так непомітно пройшли дні, коли всі знову зібралися на святковому закритті табірної зміни. Діти з сумом, але з позитивними враженнями та бажанням повернутися знову, попрощалися з табором, подякувавши всім, хто з ними працював – віршиками та піснями. Усіх відвідувачів табору було нагороджено грамотами.

Два тижні табору промайнули досить швидко і залишили в пам'яті лише яскраві емоції та незабутні враження. Святковий обід, ще слова-настанови від педагогів і... настав час сказати: «Табір, до побачення! Привіт, літо!».

Як розповіла журналісту Район.Рожище заступник директора з навчально-виховної роботи, керівник табору Лариса Свистунова, цьогоріч при школі оздоровилося 50 дітей з соціально незахищених сімей. Серед них – діти учасників АТО, діти-сироти, діти з багатодітних і малозабезпечених сімей, діти, які перебувають на диспансерному обліку, а також творчі й обдаровані учні та відмінники навчання.









1

1



1




1

1


1




1

 

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024