Як вітали рожищенських медиків

18 Червня 2017, 12:25
5887

Працівники та аматори сцени Рожищенського РД «Просвіта» святковим концертом до Дня медика вітали лікарсько-сестринський персонал Рожищенської районної центральної лікарні.

Музичним дарункам передували вітання та нагородження почесними грамотами від очільників району та міста.

З теплими та щирими словами до медичних працівників звернулися Інна Гайворонська – голова Рожищенської РДА, Андрій Музика – голова районної ради та Іван Лукасевич – заступник міського голови.

Привітав колег та вручив нагороди Віктор Редзій – головний лікар ЦРЛ, у нього для кожного знайшлося добре слово, адже, справді, від перших днів життя, своїм здоров’ям людина завдячує лікарям. Також медичні працівники приймали вітання та подарунки від Євгенії Росоловської – головної сестри медичної та Руслани Іванюк – голови профспілкового комітету.

Концертну програму відкривала солістка БК села Топільне Оксана Брилевська, піснею «Бажаю щастя лікарям», відразу налаштувавши присутніх на святковий лад.

Далі лунали музичні вітання від солістів РД «Просвіта» Світлани Павлючик, Сергія Горбача та Павла Бовканюка.

Тепло і приязно зустрічали люди в білих халатах виступи юних дзвінкогосих солісток Мирослави Пашковської і Вікторії Сендецької. Шквал аплодисментів за свій виступ отримала Надія Козій.

Важко уявити професійне свято без щедрої жмені гумору від Миколи Репецького, який є бажаним гостем на усіх подібних заходах.

«Давайте зустрічатися частіше» - під щирі оплески, завершував концертну програму Валентин Омельчук.

Урочистоті закінчилися і працівники лікарні поверталися до своїх щоденних турбот, адже професія медика не знає вихідних і навіть у професійне свято їх чекають пацієнти.

То ж ще раз вітаємо медичних працівників з професійним святом і дякуємо за неоціненний труд – берегти людське життя й здоров’я. 


1















 

Коментарі
19 Червня 2017, 14:11
А лікарів Пмсд,цікаво ,чи вітали на день медика?
19 Червня 2017, 15:41
А медицину поділили на 2. ви не знали?
19 Червня 2017, 19:10
Краще б аванс дали!!!
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024