Переспа: відбувся фестиваль сучасної музики «Молоде зерно»

12 Червня 2017, 19:38
5816

10 червня в селі Переспа пройшов молодіжний фестиваль сучасної музики «Молоде зерно».

Ідея проведення такого заходу виникла в директора місцевого Будинку культури села Переспа Оксани Мельник, яка, власне, і була організатором цього масштабного дійства.

Основною мотивацією керівника було те, що на даний час є дуже багато у  талановитих людей, які займаються творчістю, але не мають де продемонструвати свої здобутки та напрацювання у музично-пісенному напрямку і «Молоде зерно» може стати чудовою стартовою площадкою для таких виконавців.

Відкривала концертну програму юна переспівчанка Дарина Цап. Ця красива, талановита дівчинка мріє стати відомою співачкою і збирати тисячі людей на своїх концертах, адже вона не лише добре співає, але й гарно танцює. Виступала Даринка у супроводі молодшої групи танцювального колективу «Ритм» БК села Переспа.

Наступною на сцену вийшла Марія Романюк, яка також проживає в Переспі. Це дівчинка-соловейко, чиїм талантом зачароване все село. Скромна, вихована, добра, щира та цікава, окрім співів має ще багато захоплень, вона танцює, вишиває, шиє, грає на бандурі та мріє взяти участь в «Голосі країни».



Дуже тепло глядачі приймали виступ Оксана Мельник, яка є втіленням рідкісного поєднання краси, таланту, доброти і працьовитості. Оксану люблять, цінують і поважають не тільки в рідному селі, а й далеко за його межами.

2


Весела й завзята молода жінка Серафима Дмитрів з Малинівки ще в студентські роки захопилася музикою і зараз не тільки тішить односельчан своїми виступами та організацією свят, а й, власним прикладом, доводить, що можна одночасно бути дбайливою мамою маленького дитятка, всебічно розвиватися та займатися улюбленою справою.

4

Студентка Анастасія Чайковська з Пожарок просто «запалила» публіку своїми піснями. Дівчина ще з дитинства вирішила пов’язати своє життя з музикою і їй це, безумовно, вдається.


Наступна учасниця п’ятнадцятирічна Вікторія Сендецька приїхала на фестиваль з Копачівки. Музичні здібності проявилися у Вікторії ще в ранньому віці і зараз над розвитком та становленням її таланту працює заслужена артистка України Алла Опейда.


Приязно зустрічали глядачі Віталія Богомаза з Рожища – знаний в районі реп-виконавець, який вже чотири роки пише і виконує власні твори та бере участь в районних заходах. Попри зайнятість Віталій знаходить час для написання нових композицій, одна з яких «Місто твого життя» стала своєрідним гімном міста Рожища.


Завершував пісенну програму фестивалю гурт «Хто Я» у складі Юлії Нікітюк та Сергія Янішевського. Вони подарували глядачам цілу низку пісень серед яких були кавери творів українських виконавців та власні композиції, як нові, так і вже доволі відомі.


Оксана Мельник подякувала всім учасникам та висловила надію, що фестиваль «Молоде зерно» буде жити та розвиватися, відкривати нові імена та залучати все більше учасників та глядачів.



Ведуча заходу Наталія Марценюк продовжила свято розважально-ігровою програмою в якій з задоволенням брали участь і дорослі, і малі. Що не дивно, адже на переможців чекало багато гарних призів. А ввечері всі бажаючі мали змогу вдосталь натанцюватися під запальні ритми «живої», естрадної музики.

1

Приємним сюрпризом для маленьких гостей свята була безкоштовна солодка вата та морозиво.

То ж віримо, що фестиваль матиме своє продовження, завоює прихильність шанувальників та достойну підтримку.















1






1











 

Коментарі
14 Червня 2017, 15:54
Нащо взагалі коментувати,коли видаляють все що не подобається!!! А хорошого мало,....
14 Червня 2017, 16:55
Такі люди...
14 Червня 2017, 17:54
Дійсьно ,видалили попередні коментарі....))))))
14 Червня 2017, 19:49
Шановні, тримайте свою жовч при собі!!! Щось не подобається, то скажи особисто!!! Не дивлячись на деякі мінуси, які ж бувають у кожного, свято було хороше!!! А ви, писаки, хоч десятину зробіть того, про що пишеться в статті, а вже потім щось пишіть!!! Тільки не робивши нічого, ви так гарно критикуєте!!!
14 Червня 2017, 21:19
Ота вже жовч!!!!! Скільки можна обзивати людей,одне і те ж відбивання,спитали ,чого видаляють коментарі?!?!?! Чого людина,яка працює в культурі,настільки агресивна???добрішою до людей)))))))
14 Червня 2017, 22:51
Це хто агресивний?!
15 Червня 2017, 00:27
Ти йолоп і невдаха, нікому не потрібний і не цікавий, навіть коментарі твої видалили, ти лузер повний !!!! І я не працюю в культурі, я працюю в магазині. В якби знала хто ти то трутки для щурів тобі б в гречку підсипала, щоб сам не мучився і людей не мучив.
15 Червня 2017, 01:20
Які страшні люди в магазині працюють)))))))
15 Червня 2017, 13:35
жорстоко, погрози ((
15 Червня 2017, 18:23
А тепер думай,в який магазин іти?!?!?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024