12 червня: гортаючи рожищенський календар

12 Червня 2017, 10:20
3601

12 червня День народження святкує талановита, чарівна, витончена, розумна та щедра на любов, ласку і мудру пораду – керівник ансамблю сучасного й естрадного танцю «Ексклюзив» Рожищенського БДТ Людмила Волощук (на фото).

В цей святковий день, усі вихованці старшої й молодшої групи «Ексклюзив» та колектив Рожищенського БДТ, вітають Людмилу Віталіївну з Днем народження! Та від щирого серця бажають, щоб життя перетвориться на довгу подорож, яка буде наповнена пригодами і відкриттями.

Нехай кожен Ваш день, Людмило Віталіївно, нагадує свято, а кожен вечір – чарівну казку! Бажаємо Вам міцного здоров’я та життєвої наснаги, професійних успіхів та особистих творчих досягнень, сімейного щастя, злагоди та добробуту у Вашій оселі!

Нехай здійсняться усі заповітні мрії, а будь-які повороти долі завжди відкривають лише нові обрії майбутніх перспектив! Щастя Вам, радості, добра і благополуччя!

5

5

День Ангела святкують: Ісаак.

Район.Рожище вітає іменинників та бажає мирного неба і здійснення мрій.

12 червня церковні православні свята, пости, дні пам’яті святих: початок Петрового посту.

Погода: сьогодні очікується плюс 19—23 °C, переважно без опадів, помірний вітер.

Народний прогноз погоди: 12 червня відзначається день пам'яті преподобного Ісакія-сповідника. У народі цей день вважався зміїним. За народним повір'ям, у цей день змії «ходять по лісах станицями» і вбивати їх дуже небезпечно. Кожному вони готові мстити безмилосердно.

З давніх часів до нас дійшла традиція на день Ісакія саджати боби. Наші пращури 12 червня спостерігали за павуками: якщо павуки посилено працюють у цей день, значить погода буде мінятись. У цей час цвіте шипшина і жасмин.

Коментарі
12 Червня 2017, 22:25
Людочка вітаю.Хай Господь посилає здоров'ячка) Щастя у родині,миру і добра))
13 Червня 2017, 16:44
Людмиллка! З Днем народження! Здоров'я, здоров'я, здоров'я! Повертайся в аеробіку! Ми тебе чекаємо! Твоі дівчата.
14 Червня 2017, 14:20
Дорогенька я теж приєднуюсь до всіх побажань, ти найкраща, так тримати!!!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024