Юлія Тимошенко: «Перший мільйон підписів уже є!»

06 Червня 2017, 15:47
2707

«Батьківщина» вже зібрала перший мільйон підписів проти розпродажу української землі.

А загалом, планує зібрати 10 мільйонів підписів проти продажу земель сільськогосподарського призначення. Про це лідер партії Юлія Тимошенко заявила під час агрофоруму на Дніпропетровщині.

Політик наголосила, що «Батьківщина» має намір зібрати стільки підписів людей проти продажу сільськогосподарської землі, скільки б цього вимагалося на Всеукраїнському референдумі і навіть більше, аби донести до президента та парламенту думку українців.

Юлія Тимошенко нагадала, що за вказівкою влади «кишеньковий» суддя президента одним розчерком пера заборонив Всеукраїнський референдум щодо відкриття земельного ринку. Народний депутат підкреслила, що «українські чорноземи можуть нагодувати 320 мільйонів людей і від продажу готової продукції дати державі приблизно 180 мільярдів євро на рік». Це вдвічі більше, ніж обсяг ВВП України, що становить 90 мільярдів доларів на рік.

Лідер партії «Батьківщина» застерегла – продаж сільськогосподарської землі може  повторити ваучеризацію 90-х років, коли стратегічні підприємства відібрали в народу за безцінь.

Коментарі
06 Червня 2017, 19:48
Тема ринку землі - це спекуляція і пройдисвітка Т. Юмошенко не погребує скористатись нічим, навіть такою складною і в той же час болючою темою. Станом на сьогодні в цілому світі ринок земель сільськогосподарського призначення становить в межах 3 - 5 % від усіх площ, не більше. Фактично і практично уся земля уже продана, уже давно продана і вона перебуває в приватних руках. У нас же не знають що з цим робити!.. З одного боку така держава як Україна не готова до цього ні законодавчо, ні фінансово, оскільки право першочергового викупу мала б мати сама держава, але не має земельного банку і як його наповнити - ніхто не знає. З іншого боку говорячи про 180 млрд євро на рік єврейка Грігян Юлія знову ж таки бреше - ніхто і ніколи достеменно не зможе порахувати суму виручки за сільськогосподарську продукцію, не має механізму підрахунку. Є загальні правила ОБРАХУНКУ і похибка там досить таки значна. Якщо ж дивитись ще глибше, то кожен другий доллар валютної виручки, яка заходить в Україну - це доллар за продану сільськогосподарську продукцію, перший - за металургами. Ось тут би варто було б Леді Ю. ВТИКНУТИ свого носа - на законодавчому рівні врегулювати питання оподаткування та розподілу таких шаленних коштів, вирішити по справедливості питання орендної плати - 3% від нормативно-грошової оцінки - це знущання в умовах нинішньої індустріалізації сільськогосподарського виробництва. А право розпоряджатись своєю власністю - продавати чи не продавати - це мабуть виключно за самими власниками. Ця так звана прихватизація відбувалась в двох напрямках - майнові сертифікати по промисловим обєктам жителям міських населених пунктів і розпаювання колгоспів наче для селян. Хто розбагатів з пересічних громадян на приватизаційних майнових сертифікатах? Ніхто! В період помаранчевої революції Юлька волала, що кожному, хто ще має у дома такий сертифікат і не скористався правом приватизації, з держбюджету буде виділено мільйон. Хтось отримав мільйон? Аферистка! Чи, можливо, забули за Юліну тисячу? Чи забули про таблетки "таміфлю"? Про свинячий грип забули? Блок Петра Порошенка хоче знову Юлію Володимирівну за газові контракти покарати - то вони йдуть слідами Яника чи прозріли врешті-решт і зрозуміли, що ця авантюристка повинна сидіти в буцигарні? І то довго!!! Без плазмового телевізора в камері. P.S.Чому так сильно саме цей сайт піарить Тимошенко? Адже за продовження мораторію виступає багато інших так званих політиків, але тут чомусь "ліплять" Тимошенко.... Чому?..
06 Червня 2017, 19:55
Дивіться уважно, в хеш-тегах пише "Реклама"! Журналістам теж треба за щось жити. Чи вони мають тільки новини писати, а хліба не їсти? Ви ж не платите за те, що читаєте новини на Районі! Чому ви не бунтуєте, коли отримуєте черговий номер районки "Наш край", де шпальти всіяні заказухою, особливо перед виборами? А за цю газету ви ж платите гроші і немаленькі. Виходить платите за те щоб почитати рекламу. Не подобається Юлька - не читайте. Сайт безкоштовний, ніхто вас не змушує відкривати цю новину!
06 Червня 2017, 20:21
Ой, це ж треба скільки у вас часу, а як багато слів ви знаєте, які глибокі, ґрунтовні висновки зробили, лишилося лише підписатися власним ім'ям в відіслати свою працю на адресу району.Рожище і пропіаритися самому, чи самій. А до цього часу, ваші коментарі - воплі істеричної особи. До речі, пропоную сайту зробити коментарі платними! Матимете можливість заробляти не лише на політичній рекламі))) А бажаючих загидити простір стане в рази менше)))
07 Червня 2017, 01:07
Хай краще за свій підписаний контракт по газу пропіарить а то люди досі не знають як вона їх натягнула.
07 Червня 2017, 02:15
юля порошенко гопкіни попкіни ляшки гройсмани комуняки та інші на пенсію.Ви були у верховній раді що зробили? нічого..Перед тим перевірити докладно декларацію про доходи хватить пити кров Українців...
07 Червня 2017, 02:35
та вас натягують вже 25 років, а останні три - в особливо неприродній спосіб. І все Тимошенко винна. Все вона))))
07 Червня 2017, 10:07
Винні всі а найбільше самі українці.Дали самі себе нагнути ..Колода карт непоновлюється 25 років міняється тільки козир.шановні керівники УКРАЇНИ може вже хватіт красти бо ми невспіваєм для вас заробляти!!!!
07 Червня 2017, 11:22
Раз читаю - знпчить цікавлюсь і мені ЗОВСІМ не байдуже, хто нами управляє і хто прагне це робити! <br/>... &quot;лишилося лише підписатися власним ім'ям в відіслати свою працю на адресу району.Рожище і пропіаритися самому, чи самій&quot;... - хто б говорив, є твій підпис чи імя з прізвищем? Під статтею є підпис того, хто це передрукував? Спочатку саменькі, а тоді вже до когось по щось!..<br/>... щодо воплів істеричної особи - то кожен судить по тому, що йому близьке і вибирає те середовище, в якому йому найбільш комфортно!..<br/>І зрештою - якщо я читаю сайт, то, відповідно, маю право і прокоментувати. Маю? Мабуть маю!.. А висловити свої думки - це право гарантовано Конституцією... А все те, що мною написано - це правда. Якщо ж хтось думає, що брехня - тягніть мене до суду))) Ось так ось, О.П. (О.К.)!!! )))
07 Червня 2017, 13:02
вас натягують а тебе не натягують старий комуняка..... і ти також на пенсію
08 Червня 2017, 04:59
Ви молодець))) Аплодую стоячи!!! Може навіть вважати, що &quot;удєлали&quot; мене, як вам буде краще. А тепер зрозумійте одну річ, є така штука, як політична реклама. Чим ближче до виборів, тим більше її буде кругом!!! По телевізору, в друкованих газетах та журналах! Скажіть, прочитавши політичну рекламу в &quot;нашому краї&quot;, ви побіжите в редакцію виставляти претензії, навіщо вони це роблять, звідки передрукували, тим більше що за газету ви платите. Тобто читаєте, те що не хочете за ваші гроші. А телебачення??? Кому ви висловите свою думку, ви ж дивитеся телевізор значить маєте право коментувати? Скажете, ви можете просто перейти на інший канал!!! Так і тут, ви можете просто не читати статтю і все! А політична реклама була, є і буде подобається вам це чи ні. І дана стаття є чистої води, політична реклама. А що до того хто її написав, а хто пише тексти рекламних політичних листівок. Так, що припиніть істерику, або розгортайте широкомасштубну кампаніюпо боротьбі з політичною рекламою, але в усіх ЗМІ, а не тільки з районом, бо тут можна анонімно коментувати і ніхто не дасть вам за це по пиці.
08 Червня 2017, 11:09
Стиль, грматика, основна думка та ідея накульгують, а упередженість і пихатість зашкалюють.
08 Червня 2017, 16:39
І не Оксана я ))) дедуктивні здібності у вас накульгують)))
Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром