У Рожищі функціонує Клуб учасників АТО

04 Червня 2017, 10:00
2218

На жаль, Україна переживає важкий період своєї незалежності.

На Сході країни окопався сусід – агресор, і тому проблеми, які виникають сьогодні, ще вчора здавались дріб’язковими. 

З’явилась нова категорія українських громадян, яка потребує особливої уваги суспільства не лише в матеріальному плані, а в першу чергу психологічної та інформаційної підтримки.

Це категорія демобілізованих військовослужбовців, учасників антитерористичної операції. Своєчасно надана їм підтримка сприятиме успішній адаптації в уже нових та незвичних для них умовах, вибудує стратегію поведінки на ринку праці, допоможе подолати індивідуальну кризу, допоможе реабілітуватись у мирному житті.

Днями фахівцями Рожищенського районного центру зайнятості було проведено зустріч з демобілізованими військовослужбовцями, учасниками АТО.


Зустріч проводилась в рамках засідання Клубу учасників АТО. В невимушеній атмосфері учасники семінару обговорили важливі питання, обмінялись думками, щодо майбутніх кроків та напрямків їх вирішення.

По завершенню семінару його учасники виразили думку про необхідність більш частіших зустрічей в такому форматі, бо це на їх думку дозволяє більш згуртуватись для вирішення тих чи інших питань та ситуацій, а також трохи психологічно реабілітуватись.


Ігор Хомич

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39