Юлія Тимошенко: сільськогосподарська земля продається тільки в тих країнах, де слабо розвинута влада

02 Червня 2017, 16:55
1565

На думку лідера партії «Батьківщина», держава має створити такі умови, за яких люди, котрі хочуть продати сільськогосподарську землю, могли продати її державі за ринковою ціною.

«Німеччина, Великобританія, Канада, США – ці країни останні 10 років скуповують в людей землю», – зауважила парламентар.

Юлія Тимошенко також навела дані аналізу українських науковців щодо продажу землі, де йдеться про те, що сьогодні сільськогосподарська земля продається тільки в тих країнах, де слабо розвинута влада.

«У ці країни їдуть, як до папуасів. Цю землю купують за брязкальця», – додала лідер «Батьківщини».

Політик також нагадала, що президент заборонив її політичній силі проводити Всеукраїнський референдум щодо заборони продажу сільськогосподарської землі.

«Порошенко заборонив питати в людей, чи готові вони продавати свою землю. Натомість наша команда сьогодні збирає по всій Україні підписи, а це понад 10 млн підписів, для того, щоб показати – люди не хочуть продавати сільськогосподарську землю», – заявила Юлія Тимошенко.

Нагадаємо, лідер «Батьківщини» закликала людей не бути байдужими до майбутнього України та підтримати збір підписів проти продажу землі.

Парламентар наголосила, що її політична сила разом з Асоціацією фермерів та приватних землевласників України вже зібрала понад 500 тисяч підписів українців, які проти продажу землі, але планує, що їх буде щонайменше 10 млн.

Коментарі
02 Червня 2017, 21:34
Та хватить вже рекламувати цю смерть з косою, добре, певно, вам за це платять. Чому не написати, що про це думають інші політики, раз вже ця тема така цікава, а то все Юлька і Юлька
03 Червня 2017, 01:06
Знову розводять народ. Насправді воює дві групи 1.які мають млрд- и і хочуть ще щось прикупитихопити.2. Які і далі хочуть розводити народ орендуючи землю за копійки. КРАПКА. А цю з косою рекламують її прихильники втч. Р. Р.
03 Червня 2017, 02:44
Чому це селянин не має право роспоряджатись своею землею??Навпаки, тільки в відсталих країнах мараторій на продаж землі .Просто встановити ліміт .наприклад- не менше 10 000 уо за гектар .Якщо нижча ціна то протизаконно.Та і власник якій дав такі гроші то не буде травити землю гербіцидами і хімікатами як зараз паї які в оренді..я наприклад продав би так за 30 000 уо..нижче??? ні защо))
03 Червня 2017, 02:54
про якого писати політика ти чудо
03 Червня 2017, 03:33
Непиши ні проякого путо. Ти вже і так обгадилось політикою і заказухою.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024