Рудня: сміх, танці, спортивні ігри та конкурс ерудитів

02 Червня 2017, 08:00
3105

У приміщенні  бібліотеки та БК села Рудня відбулося чудове свято дитинства «Хай щастю дитини не буде кінця», приурочене Міжнародному дню захисту дітей.

Розважально-спортивна програма  «Веселі старти», що проходила на подвір’ї Будинку культури, неодмінно запам’ятається дітлахам своєю різноманітністю та цікавістю.




Під час свята юним руднянцям були запропоновані різні спортивні ігри та конкурс ерудитів. Діти з великою радістю та бажанням проявляли всі свої таланти: завзято змагались, танцювали, співали та від усієї душі веселились – за що були заохочені призами.



У конкурсі малюнок на асфальті учасники висловили своє найбажаніше гасло в майбутньому : «Ми хочемо миру! Нам війни не треба!».

 В приміщенні бібліотеки була організована виставка – інсталяція на тему: «Книга єднає Україну».

«Цією акцією ми підтримуємо дітей, ми кажемо, що ми їх любимо, що ми їх захищаємо, щоб вони були процвітаючим суспільством, зростали і досягали своєї мети», - такими словами дітлахів привітала завідувач бібліотекою Галина Забокрицька. А директор Будинку культури Антоніна Шинкарук побажала дітлахам рости в мирі та добрі, чемними та вихованими людьми, адже саме від них залежить майбутнє нашої держави.

Захід закінчився веселим танцювальним флешмобом «Хай завжди буде сонце, хай завжди буде небо, хай завжди буде мама, хай завжди буду я!».






 

Коментарі
02 Червня 2017, 11:17
Круто! Молодці! І нафіг їм те обєднання, зрозумів, Бурий???
02 Червня 2017, 15:09
І що крутого? Скакалка? Балони? А бурий яким боком? <br/>Гарно, що діти зібрались і гарно розважились.
02 Червня 2017, 19:45
Головисі не потрібно обєднюватися зарплата премії квартира в Київі а Луцьку за карєр . А ти бурий молодець .А ти Світлана скоро будеш мати це все що було у селі Іванчиці дуже скоро
03 Червня 2017, 23:24
Сільські голови остаються старостами, а от установи ваші тю тю.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024