Рожище: відсвяткували День захисту дітей

01 Червня 2017, 18:21
5654

Щороку в перший день літа відзначається День захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. 

Це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни. 

2


Міжнародний день захисту дітей яскраво і незабутньо відзначила й рожищенська малеча біля Будинку дитячої творчості. Тут, як завше, лунав радісний сміх, танці, співи та панував гарний настрій. З самого ранку вихованці художніх гуртків та маленькі рожищенці розмалювали площу перед Будинком дитячої творчості патріотичними кольорами. 

1


Цього дня для своїх однолітків співали вокальна група «Зорепад», Софія Іщик, вокальний ансамбль «Веселі пустуни», зразковий ансамбль народної української пісні «Яворина», Катя Василевська та Катя БондарукСвітлана та Анастасія Поліщуки. Чудову музику дарували гітаристи Рожищенського БДТ, зразковий ансамбль народної музики «Байда». 

1

1

1

Яскравим та гарним був танець молодшого зразкового ансамблю танцю «Росинка», а от зачаровували своєю пластикою та неймовірною харизмою Софія Мороз та Сергій Воробей станцювавши запальне «Ча-ча-ча».

Між вокальними та танцювальними номерами проводили різні ігри та змагання, за які отримували гарні подарунки.

Під час святкування із теплими словами привітання до дітей звернулися Рожищенський міський голова В'ячеслав Поліщук, голови Рожищенської райради та РДА Андрій Музика та Інна Гайворонська й начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Жанна Дубчук. Керівники побажали дітям багато радісних днів, веселих канікул та здійснення всіх мрій.

1

Кажуть, що щаслива країна та, в якій комфортно дітям, та, що, як мати пестить та леліє своїх дітей. Сьогодні ми вкотре переконалися, що в Рожищі, живуть дійсно хороші люди, які вміють організувати та подарувати дітям свято від якого ще довго зберігається тепло та гарний настрій.

А як все було - дивіться у нашому фоторепортажі.



2



3

3



1




2




1







1




3






1

1



3


1

1

1

1




3


2

1



1





 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024