Табір «Берізка» відкрив свої обійми для півсотні рожищенських дітлахів

31 Травня 2017, 16:25
3225

З приходом довгоочікуваних літніх канікул по всій країні розпочали свою роботу дитячі оздоровчі установи.

У середу, 31 травня, в школі № 2 міста Рожище відбулося урочисте відкриття літнього табору «Берізка».

1

Як розповіла заступник директора з навчально-виховної роботи, керівник табору Лариса Свистунова, цьогоріч при школі оздоровлять 50 дітей з соціально незахищених сімей. Серед них – діти учасників АТО, діти-сироти, діти з багатодітних і малозабезпечених сімей, діти, які перебувають на диспансерному обліку, а також творчі й обдаровані учні та відмінники навчання.

2

Як і годиться урочисте відкриття розпочали виконанням Гімну України. А згодом діти активно демонстрували свої вміння у виконанні пісень, декламуванні віршів.

2

Юні розумники та розумнички за два дні табору вже встигли зробити власні газети, які з радістю демонстрували присутнім.

1

1

У вітальному слові керівник табору Лариса Свистунова, подякувала тим, хто долучився до організації табору, зокрема, директору школи, педагогам, кухпрацівникам, людям, які дбають про те, щоб діти змогли повноцінно відпочити, зарядитися позитивними емоціями і провести час з користю.

«Вітаю вас, дітки, і хочу побажати гарних емоцій, радості, щоб ці дні в компанії однолітків запам’яталися надовго і щоб провели час з користю, з радістю для себе», - побажала дітям Лариса Олександрівна.

2

На дітей чекає не лише незабутній відпочинок, а й навчання, творчі та креативні завдання, цікаві ігри, співи, танці, ранкові руханки, квести. Також в «Берізці» функціонуватимуть гуртки «Веселі нотки», «Розетка», «Веселкова палітра», «Умілі ручки» та «Спортивний».

Словом, цікавинок має бути багато. І все це для того, аби збагатити юне покоління новими корисними  знаннями, виховати дітей впевненими в собі, сміливими, сильними, волелюбними, духовно багатими і фізично загартованими.

Ну що ж, в добру путь, дітвора!

1

2

1

1

1


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024