У Рожищі відбувся Фестиваль Сім’ї, або Рожищенський міський голова – Супер тато!

29 Травня 2017, 21:25
7398

Як провести дозвілля з користю - вчили мешканців Рожища.

У неділю, 28 травня, у Рожищі відбувся Фестиваль сім’ї, де рожищенські родини мали можливість активно відпочити, позмагатись і показати свої таланти.

В нашому райцентрі вже втретє відбувається такий захід. І цього разу площа Незалежності була всіяна сімейними парами з дітками. Ще б пак! Діти розважалися безкоштовно, а батьки мали можливість поспілкуватися між собою: поділитися досвідом, як пережити сімейні негаразди разом і зберегти сім’ю.

Співорганізатор заходу Вадим Бандура під час відкриття наголосив, що цей фестиваль для людей, християн, що підтримують традиційні сімейні цінності.

2

«Ми хочемо зміцнити і підвищити суспільну цінність таких понять, як сім'я, любов, заміжжя, вірність, материнство...», - зауважив пастор церкви ЄХБ.

Летять сторіччя, змінюються звичаї і смаки, ідеали і переконання - все перетворює вітер змін. І тільки Сім'я була, є і буде незмінним еталоном надійності для всіх часів і народів. Любити, поважати, прощати, бути вдячними, цінувати один одного –  це ті цінності, які ми маємо виховувати в собі та вчити цьому наших дітей

У програмі свята були як дитячі розважальні блоки - батут, флорбол, корнхол, весела гра «Файні яйця», велетенські шашки, велетенська вежа (дженга), безкоштовний батут, малювання, станції для дівчат: заплітання волосся, укладка, презентації «життя в утробі» від Лайф-центру, так і спеціальні місця для подружжя і закоханих - згадай своє весілля, подружній діалог, сімейна фотозона та багато іншого цікавого та пізнавального.

Та особлива увага цього дня була прикута до конкурсу «Супер тато» за умовами якого найсуперовіші рожищенські чоловіки за допомогою мотузки мали протягнути 1500 кілограмове BMV на 30 метрову відстань.

4

Позмагатися між собою, а головне – показати дітям, що тато може все, зголосилося чимало рожищенців.

Здавалося, зрушити з місця автомобіль з чималенькою вагою – справа  непосильна. Але ж ні! Рожищенці справилися з поставленою задачею за 25, 21, 20, 19 і… 17,13 секунди!

3

3

4

3

А найкращим серед кращих став Рожищенський міський голова В’ячеслав Поліщук, який подолав відстань за 17,13 сек та посів почесне перше місце в конкурсі. На другому місті розташувався рожищанин Юрій Зенц, який автомобіль до фінішу дотягнув за 17,38 сек, а третє призове місце виборов Анатолій Резніков з результатом – 17,81 сек. Переможцям були вручені подарунки та сертифікати на смачну піцу в «Авеліно».

4

4

3

 

Не обійшлося цього разу і без улюбленої «Фотосушки». Переможцями у конкурсі сімейного фото серед учасників АТО стали сім’ї Сергія Волощука (І місце), Юрія Куденчука (ІІ місце) та Миколи Вірного (ІІІ місце). Гарні подарунки та гучні оплески – чудові нагороди для учасників.

3

Загалом фестиваль вдався на славу, від кількості дітей і дорослих – яблуку ніде було впасти.

«Величезна подяка організаторам Фестивалю сім'ї у Рожищі! Це, напевне, найкраще міське свято, що справді сприяє проводити час з найріднішими. Усі розваги для дітей безплатні, тож і дітям вдосталь веселощів і батькам не б'є по кишені. Це також забезпечує усім маленьким гостям рівні можливості незалежно від статків, - каже рожищанка, мама двох діток Оксана. -  Окрім того цього разу подбали про питну воду. За це окреме спасибі. Для дорослих теж було чим зайнятися: чоловіки змагалися у спритності тягнути авто тросом, а сімейні пари могли відверто поспілкуватися на локації Сімейний діалог. Чи не найбільшу цікавість у малих і великих викликав намет, де показували розвиток дитини в утробі матері. Макети маленьких людей дуже незвичні на дотик. Я от тільки думаю, скільки коштів і зусиль пішло на організацію цього свята? Для нас! Нехай усе це повертається організаторам сторицею! І дай Боже, щоб рожищани розуміли».

Слава Богу, що в нашому місті є такі люди, які віддають більше, ніж отримують. Мабуть, в цьому й вся суть любові до ближнього. 

Тож переглядайте фото, шукайте себе та насолоджуйтеся спогадами про чудовий сімейний день.

3

3

3

3

3

3

5

3

3

3

2

4

4

4

4

4

6

3

4

6

7

3

3

9

3

7

4

6

3

2

4

3

3

3

3

2

6

5

4

3

3

3

3

3

5

3

3

3

5

4

5

3

4

4

5

3

12

3

3

3

3

3

3

3

4

4

5

3

 

 

Коментарі
30 Травня 2017, 01:06
Гарне свято!!!!
30 Травня 2017, 12:53
Організаторам +1
30 Травня 2017, 13:55
Це не просто гарне свято. <br/>Це відпочинок душі і тіла. А для дітей - рай. <br/>Побільше-б таких заходів проводили, може і молодь виховувалась по-іншому.<br/>Бачили-б справжні цінності сім&quot;ї.<br/>БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
30 Травня 2017, 19:23
наша кохана безкультурна культура!Вчіться як треба працювати А то за скандалами і плітками світу не бачите!
31 Травня 2017, 00:07
Не треба нікого ображати, культура в місті залежить не лише від адміністрації ( там і так все ок.), а від кожного жителя.
31 Травня 2017, 03:20
Організатори молодці. Приклали великі зусиля, щоб зробити свято для нас. Вражає те, що усе дозвілля було безкоштовним при цьому навіть можна було виграти непоганий приз.
31 Травня 2017, 04:57
Організатори дійсно роблять величезну роботу! Адже на підготовку потрібно купу часу та можливостей. Такі свята вони організовують по всій області, чим і підносять нашу культуру, моральність, припідносять поняття &quot;сім*я&quot;, &quot;вірність&quot;, &quot;любов&quot;. Роблять справжнє свято для душі. Щиро дякую ВАМ, організатори, за цю роботу! Хай Бог допомагає і береже вам в майбутньому!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024