Рожищенські резервісти здобули нові військові професії та повернулися додому

28 Травня 2017, 10:55
4199

Військовозобов’язаних Рожищенського району зустрічали з навчальних зборів.

З вишколу повернулись військовозобов’язані оперативного резерву - Михайло Янюк (Рожище), Дмитро Пержило (Літогоще), Руслан Ліснійчук (Оленівка), Олександр Кордиш (Носачевичі), Вадим Лазаренко (Топільно) та Сергій Волощук (Дубище).

Нагадаємо, за рішенням Генерального штабу ЗСУ ці збори проводять щорічно. Демобілізовані військовослужбовці навчались секретам професії військового, такої почесної і надзвичайно важкої і відповідальної в усі часи, а особливо сьогодні, коли триває АТО. Адже протистояти ворогу можна тільки постійно навчаючись військовій тактиці і веденню бою, способам самозахисту та надання першої медичної допомоги.

Варто зазначити, що резервісти не тільки поповнювали свій багаж знань та вмінь, а й ділилися власним досвідом набутим в районі проведення антитерористичної операції.


До Луцьк зустріти резервістів поїхали представники Рожищенського райвійськкомату. 

Наші бійці, які в минули вже гідно захищали країну на Сході, спочатку у складі 51-ОМБР, а згодом 128-бригаді, повертаючись зі зборів ділилися враженнями, говорили про недоліки та потрібність навчальних зборів. Розповідали про нові здобуті професії та згадували ті, яких в екстреному порядку довелося вчитися під час бойових дій на східному кордоні. 

Хлопці впевнені, що краще в мирному житті здобути військову професію, ніж вчитися під час того, як над головою свистять кулі.



1

1

 

Коментарі
09 Липня 2023, 22:06
Загинув мій друг, колега і прекрасний сім'янин
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024